Kesän valmennustarjontamme on monipuolista ja voit saada painonnostovalmennusta joko punttikouluista, pienryhmistä tai yksityistunneilta.

Pienryhmät

Painonnoston pienryhmät pyörähtivät käyntiin heti kesäkuun alusta. Ensimmäinen treenikerta on jo käyty, mutta jos hyppäät mukaan vasta torstaina, voit korvata puuttuvan valmennuskerran heinäkuun pienryhmissä sovitulla tavalla. Lisää pienryhmiä starttaa myös kesäkuun alussa. Kaikki pienryhmät näet alla olevasta linkistä.

https://theprocess.fi/tuote/painonnoston-pienryhmat-kesa-2019/

Yksityistunnit

Yksityistunteja on nyt varattavissa reilusti. Saimme tiimiimme uuden huikean valmentajan Rebinin, jolta voit varata yksäreitä melkein mikä päivä tahansa. Myös Annilla ja Samilla on nyt kalenterissa varattavia aikoja. Samalla yhtenäistimme hinnoittelua ja kaikkien valmentajien yksärit ovat nyt saman 89 €, 5x kortti 400 € ja 10x kortti 750 €. Yksityistunteja voi varata kalenterista:

https://theprocess.fi/tuote/yksityistunnit-ja-pienryhmat-painonnosto/

Elokuun alkeiskurssi ja syyskuun aamupunttis

Kesäkuun alun punttikoulut pyörähtävät käyntiin huomenna ja nämä ryhmät ovat täynnä. Elokuun alkuun lisäsimme uuden alkeisryhmän, eli 3.8. starttaa kuuden kerran alkeiskurssi, jossa on vielä paikkoja vapaana.

Syksyn aamupunttiksella on myös tilaa, eli jos olet aamuvirkku ja kaipaat ohjattua valmennusta kirpeisiin syysaamuihin, suuntaa aamupunttikseen. Nämä ja muutkin punttikoulut löydät täältä:

https://theprocess.fi/punttikoulut/

PT-toiminta

Uuden salimme Undergroundin myötä aloitimme myös yhteistyön Finnish Physique Academyn kanssa. FPA on suomalainen fitness-valmennusta tarjoava tiimi, joka perustaa toimintansa sekä tieteelliseen näyttöön, että kokemuksen tuomaan käytännön osaamiseen. FPA:n personal trainer -pienryhmät starttaavat myös tällä viikolla. Pienryhmävalmennuksessa tavoitteena on kehittää voimaa, lihasmassaa sekä liikkuvuutta. Treeneissä yhdistetään isoja pääliikkeitä, pienempiä apuliikkeitä sekä toiminnallista treeniä. PT-pienryhmiin voit ilmoittautua täältä:

https://theprocess.fi/tuote/personal-trainer-pienryhmat/

ja voit myös varata PT-yksityistunteja alla olevasta linkistä. Ainakin Reettan aikoja on jo tarjolla kalenterissa.

https://theprocess.fi/tuote/pt-palvelut-yksityistunnit/

Kategoriat: News