Mikä
The Process?

pelkka_logo_transparent_bg

Ihmisestä tulee kärsimätön kun asiat eivät mene hänen haluamallaan tavalla. Turhaudumme itseemme ja ihmisiin ympärillämme. Kiireisessä ja suorituskeskeisessä yhteiskunnassa odotamme asioiden tapahtuvan kuten haluamme ja milloin haluamme.

Meillä on kiire saavuttaa itsellemme asetettu päämäärä. Montako päämäärää tulee saavuttaa elämän aikana? Monestiko sinä itse olet sen saavuttanut? Maaliviivan jälkeen huomaamme, että on aika aloittaa matka kohti seuraavaa.

Elämässä ei ole kyse lopullisen päämäärän saavuttamisesta, vaan siitä matkasta ja prosessista, jolla kehitämme itseämme, opimme ymmärtämään enemmän ja hyödyntämään oppimaamme elämän eri tilanteissa.

Meistä kukaan ei ole valmis eikä täydellinen, mutta voimme aina pyrkiä valjastamaan itsemme tutkimaan omaa osaamistamme ja kyvykkyyttämme.

Näiden ajatusten taustalle syntyi The Process – Health & Performance.

”Success is not final. Failure is not fatal. It is the courage to continue that counts” 

– Winston Churchill

Treeniryhmämme koostuu yksilöistä, jotka haluavat kehittää itseään elämän eri osa-alueilla. He haluavat kehittää itseään ammatissaan, oppia uusia taitoja, ajanhallintaa ja tehokkuutta sekä parantaa oman kehonsa suorituskykyä. Yhdessä samanhenkisten, positiivisten ihmisten kanssa tavoitteiden saavuttaminen on yllättävänkin helppoa!


Aloitin valmennustyön jo 10 vuotta sitten, mutta vasta viime vuosina olen oppinut näkemään hieman paremmin kokonaisuuksia ja sitä, että yksilöinä kehitymme erilaiseksi ja omaamme erilaisen elämänpolun, prosessin. On kyseessä sitten opinnot, urheilu tai parisuhde, ovat ne kaikki prosesseja, joiden olemassaolo ja onnistuminen ei valitettavasti tapahtu ilmaiseksi. Olemme pitkälti vastuussa omasta onnestamme, joten meidän pitää oppia tuntemaan itsemme.

It's time to Start the
process

The Process – Health & Performance perustuu ajaukseen siitä, että meillä jokaisella on tavoitteita sekä unelmia. Me The Processin kanssa pyrimme auttamaan omalta osaltamme ihmisiä aloittamaan omansa, saavuttamaan oman erinomaisuutensa ja saamaan onnistumisen tunteita. 

Meidän arvomme nojaavat vahvasti yksilön arvostukseen sekä tasa-arvoon, jossa jokaisella on oikeus liikkua ja onnistua tasosta riippumatta. Me pyrimme edesauttamaan suomalaista huippu-urheilua samalla kun mukaan mahtuvat myös elämäntapaurheiljat ja urheiluun opettelevat.

Mikä on sinun prosessisi kohti elämää, johon olet tyytyväinen? Älä aikaile, vaan ota ensimmäinen askel jo tänään!

– Anni, Sami & Jussi