Mika Tiainen

Päävalmentaja

Mika on päävalmentajani. Hän on vastuussa isosta kuvasta ja harjoitteluohjelmani perustasta. Hän on myös läheisessä yhteistyössä muun tiimini kanssa pysyäkseen jatkuvasti ajan tasalla senhetkisestä kunnostani. Mika on Suomen Painonnostoliiton entinen päävalmentaja.

Antti Akonniemi

Funktionaalinen harjoittelu ja koordinaatio

Antti on CrossFit-valmentaja ja tietää kaiken CrossFitistä. Antti myös rakensi minulle yläselän, jota ei vielä pari vuotta sitten ollut olemassa.

Miska Viiri

Nopeusharjoittelu

Miskan kanssa teen paljon sprinttejä, hyppyjä ja ketteryysharjoittelua.

Vilho Ahola

Lääkäri, palautuminen

Vilho on oma lääkärini, joka vastaa harjoittelun ja palautumisen tasapainosta. Hän on myös vastuussa ravinnostani, eritoten ennen kilpailuja, jolloin pitää saada painoa tiputettua ilman että voimat katoaa.

Mikko Virtala

Fysioterapia

Mikko Virtala työskentelee Suomen Urheiluhierontakeskuksella monien muiden projektien lisäksi. Monet tuntevat Mikon velhona, sillä hän ei jätä ajatuksiaan hoitohuoneeseen, vaan kaikki Mikon opastamat liikkeet ovat aina lajia tukevia. Monet Helsingin painonnostajista luottavat juurikin Mikon näkemyksiin.

Jimmy Taivaloja

Kiropraktiikka ja manuaaliterapia

Jimmy on suosittu terapeutti ja hän on toiminut yli kymmenen vuoden ajan huippu-urheilun parissa. Ruotsissa hän toimii usean maajoukkueen luottoterapeuttina. Suomen CrossFit -yhteiskunnassa ja painonnoston maajoukkueessa hänet tunnetaan Taika-Jimmynä.

Jukka Karjalainen

Kiropraktiikka ja manuaaliterapia

Jukalla on kiropraktiikan korkeakoulututkinto. Hänellä on pitkä ja laaja-alainen kokemus niin nuorten, työikäisten kuin senioreidenkin hoitamisesta kiropraktiikan eri tekniikoilla. Jukalla on myös urheilutaustaa, joten hän osaa huomioida hoidoissaan harjoitteluni vaatimukset.

Essi Viitikko

Urheiluhieroja

Essi työskentelee myös SUHK:ssa ja osaa poistaa jumit sieltä missä jumit on.

Pasi Koivunen

Henkinen valmentaja

Pasi Koivunen on toiminut yli neljän vuosikymmenen ajan henkisen valmennuksen alalla. Pasi tunnetaan alan uranuurtajana ja hän on valmentanut menestyksellisesti yristysmaailman edustajia, huippu-urheilijoita sekä luovia taiteilijoita.

Harri Halme

Manageri

Ota yhteys Harriin sponsori- ja yhteistyösopimusasioissa. Harrin yhteystiedot löydät yläpuolella olevaa kuvaketta klikkaamalla.

Rovaniemen Reipas

Seura