Haku käynnissä toiminnallisen harjoittelun

IC-VALMENNUKSEEN

Valmennusryhmämme IC eli Inner Circle saa uuden valmentajan Valtteri Kalliosta, jolla on pitkän linjan kokemus ja vankka osaaminen toiminnallisen harjoittelun kilpailuista ja valmennuksesta. Samalla starttaamme toiminnallisen harjoittelun valmennusryhmän, johon haemme nyt 4-6 motivoitunutta urheilijaa.

Valmennusryhmä CF-urheilijoille

CF vaatii monipuolista harjoittelua, hyvää kuntoa, voimatasoja ja kattavaa osaamista taitolajeissa.

Toiminnallisen harjoittelun ohjelmointi on myös vaativaa ja vaatii kaikkien osa-alueiden huomioinnin ja jaksotuksen tavoitteiden mukaisesti. Tämän vuoksi olemme aloittaneet yhteistyön toiminnallisen harjoittelun huippuosaajan, Valtteri Kallion kanssa.

Huippusuosittu IC-valmennusryhmämme koostuu tällä hetkellä noin kolmestakymmenestä motivoituneesta voimaharjoittelun ja painonnoston harrastajasta, jotka treenaavat yhdessä.

Toiminnallisen harjoittelun IC-valmennus sisältää kuukausittain vähintään yhden valmennusryhmän yhteisen treenin ja kokonaisvaltaisen kilpailijan treeniohjelman. Lisäksi tietenkin kaikki muut IC-ryhmän edut, kuten painonnoston ryhmätreenit.

Haemme ryhmään 4-6 CF-harrastajaa, jotka ovat valmiita sitoutumaan pitkäaikaiseen tavoitteelliseen harjoitteluun ja tekemään vähintään 4 harjoitusta viikoittain.

IC-valmennusryhmän valmentajina toimivat lisäksi alansa huiput Anni Vuohijoki, Sami Köngäs, Rebin Rezazadeh ja Mauro Nieminen.

Toiminnallisen harjoittelun IC-ryhmässä on rajattu määrä paikkoja, joista osa on jo täytetty. Täytä hakemus valmennussivulta ja voit olla yksi valmennusryhmän uusista jäsenistä.

Similar Posts