Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Jatkuva ravintovalmennus

  150.00  / kuukausi

  Jatkuva ravintovalmennus on tarkoitettu niille, jotka tarvitsevat säännöllistä ohjeistusta ja kontrollia ravinto-ohjelmansa tueksi. Jatkuvaan ravintovalmennukseen tarvitset pohjaksi tuotteen Ravintovalmennus, jossa sinulle on jo tehty nykytilannekartoitus ja ravinto-ohjelma. Jatkuvan ravintovalmennuksen aloitus sovitaan yhteisesti valmentajan kanssa.

  Kuukausipakettiin sisältyy;

  • Kuukausittainen ravinto-ohjelma
  • kaksi n. 15 min Zoom-keskustelua, joissa käydään tarkasti läpi tarkasti valmennuksen eteneminen
   • Zoom-keskusteluista toinen on henkilökohtainen keskustelu ja toinen ryhmäkeskustelu pienryhmässä
  • jatkuva ravintoseuranta
  • ohjeistus ja tarvittavat muutokset
  • ohjelma on voimassa toistaiseksi ja ohjelman irtisanomisaika on yksi kuukausi.

  Palvelun sopimusehdot

 • Ravinto-ohjelman päivitys

  79.00 99.00 

  Ravinto-ohjelman päivitys voi olla tarpeen esimerkiksi kilpailukauden tai elämäntilanteen muutoksissa.

  Voi olla, että aiemmin halusit polttaa rasvaa kehostasi, mutta nyt tarvitset uuden harrastuksen myötä kestävyysurheilijan ravinto-ohjelman. Tai voimailijana olet kerännyt lihasmassaa, mutta nyt haluat kiristää itsesi kisakuntoon tiettyyn painoluokkaan.

  Näissä tapauksissa voit hankkia päivitetyn ravinto-ohjelman edullisempaan hintaan kuin kokonaan uuden ohjelman. Voit myös ostaa optiona lisäkonsultaation uuden ravinto-ohjelman toteuttamiseksi.

  Tuote on lisäpalvelu tuotteelle Yksilöity ravintovalmennus ja harjoitusohjelmapaketti tai Ravintovalmennus.

 • Ravintovalmennus

  186.00 

  Ravinto-ohjelmat suunnitellaan tavoitteidesi mukaan (elämäntapamuutos, painonpudotus, painonnousu, urheilua tukevat ruokavaliot yms)

  Ravinto-ohjelmamme rakentuvat ravintosuositusten ympärille ja ravintosi muodostuu puhtaasta perusruoasta. Ruokavaliossa huomioidaan perusaineenvaihduntasi ja liikuntatottumustesi aikaan saama lisäkulutus. Laajan esitietolomakkeen avulla osaamme huomioida myös muun elämäntilanteesi vaikutukset, työelämän, stressin ja muiden henkilökohtaisten asioiden aiheuttaman kuormituksen. Ravinto-ohjelma suunnitellaan juuri sinulle.

  Urheilijan ruokavalioissa huomioidaan urheilijan laji, ikä ja tavoitteet. Teemme ruokavaliot myös nuorille urheilijoille ja painoluokkaurheiluun.

  Painonpudotusruokavaliossa maksimoidaan rasvanpoltto ja pyritään säilyttämään hankittu lihasmassa. Parhaimmillaan lihasmassa voi jopa kasvaa ruokaohjelman aikana.

  Ravinto-ohjelmien toteutuksesta vastaavat Anni Vuohijoki ja Juho Murtonen. Annilla on pitkä kokemus painoluokkaurheilun tehokkaasta painonhallinnasta ja Juho on kaitsenut useita fitness-urheilijoita jopa kisalavoille asti.

  Ravinto-ohjelmaan sisältyy 15 min konsultaatio sen jälkeen kun olet palauttanut esitietolomakkeen, ennen ravinto-ohjelman aloittamista. Konsultaatio toteutetaan Skypen välityksellä tai kasvotusten Kulosaaressa Underground-salillamme.

  Ravinto-ohjelman päivitykset 79 € kerta tai tapaamisen/Skypen kanssa 99 € kerta.

  Lisäkonsultaatio alkupalaverin jälkeen 15 min / 25 €.

  Huom! Saat esitietolomakkeen latauslinkin ja toimintaohjeet tilattuasi ravintovalmennuksen.

 • Yksilöity ravintovalmennus ja harjoitusohjelmapaketti

  290.00 

  Harjoitusohjelmat ja ravinto-ohjelmat suunnitellaan tavoitteidesi mukaan (elämäntapamuutos, painonpudotus, painonnousu, urheilua tukevat ruokavaliot yms)

  Harjoitusohjelmat tehdään esitietotolomakkeen perusteella juuri sinun tarpeisiisi. Voit olla kuntoilun aloittava, kokeneempi liikkuja tai pitkän linjan urheilija. Teemme myös kilpailuun valmistavat harjoitusohjelmat ja muiden lajien harjoittelua tukevat treeniohjelmat.

  Ruokaohjelmamme rakentuvat ravintosuositusten ympärille ja ravintosi muodostuu puhtaasta perusruoasta. Ruokavaliossa huomioidaan perusaineenvaihduntasi ja liikuntatottumustesi aikaan saama lisäkulutus. Laajan esitietolomakkeen avulla osaamme huomioida myös muun elämäntilanteesi vaikutukset, työelämän, stressin ja muiden henkilökohtaisten asioiden aiheuttaman kuormituksen. Ravinto-ohjelma suunnitellaan juuri sinulle.

  Urheilijan ruokavalioissa huomioidaan urheilijan laji, ikä ja tavoitteet. Teemme ruokavaliot myös nuorille urheilijoille ja painoluokkaurheiluun.

  Painonpudotusruokavaliossa maksimoidaan rasvanpoltto ja pyritään säilyttämään hankittu lihasmassa. Parhaimmillaan lihasmassa voi jopa kasvaa ruokaohjelman aikana.

  Ruokaohjelmien toteutuksesta vastaavat Anni Vuohijoki ja Juho Murtonen. Annilla on pitkä kokemus painoluokkaurheilun tehokkaasta painonhallinnasta ja Juho on kaitsenut useita fitness-urheilijoita jopa kisalavoille asti.

  Ruokaohjelman päivitykset 79 € kerta tai tapaamisen/Skypen kanssa 99 € kerta.

  Konsultaatio alkupalaverin jälkeen 25 € / kerta (15 min).

  Huom! Saat esitietolomakkeen latauslinkin ja toimintaohjeet tilattuasi valmennuspaketin. Lataa lomake itsellesi.