Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Jatkuva ravintovalmennus

  150.00  / kuukausi

  Jatkuva ravintovalmennus on tarkoitettu niille, jotka tarvitsevat säännöllistä ohjeistusta ja kontrollia ravinto-ohjelmansa tueksi. Jatkuvaan ravintovalmennukseen tarvitset pohjaksi tuotteen Ravintovalmennus, jossa sinulle on jo tehty nykytilannekartoitus ja ravinto-ohjelma. Jatkuvan ravintovalmennuksen aloitus sovitaan yhteisesti valmentajan kanssa.

  Kuukausipakettiin sisältyy;

  • Kuukausittainen ravinto-ohjelma
  • kaksi n. 15 min Zoom-keskustelua, joissa käydään tarkasti läpi tarkasti valmennuksen eteneminen
   • Zoom-keskusteluista toinen on henkilökohtainen keskustelu ja toinen ryhmäkeskustelu pienryhmässä
  • jatkuva ravintoseuranta
  • ohjeistus ja tarvittavat muutokset
  • ohjelma on voimassa toistaiseksi ja ohjelman irtisanomisaika on yksi kuukausi.

  Palvelun sopimusehdot

 • Ravinto-ohjelman konsultaatio

  25.00 

  Jos haluat alkupalaverin jälkeen lisäkonsultaatiota esitietolomakkeen perusteella toteutetun ravinto-ohjelman noudattamisesta, esimerkiksi ruoka-ainemuutosten tai määrien suhteen, voit ostaa 15 min lisäkonsultaation Skypen välityksellä.

  Laitathan ostaessasi lisätitoihin Skypen käyttäjätunnuksesi.

  Tuote on lisäpalvelu tuotteeseen Yksilöity ravintovalmennus ja harjoitusohjelmapaketti tai Ravintovalmennus.

 • Ravinto-ohjelman päivitys

  79.00 99.00 

  Ravinto-ohjelman päivitys voi olla tarpeen esimerkiksi kilpailukauden tai elämäntilanteen muutoksissa.

  Voi olla, että aiemmin halusit polttaa rasvaa kehostasi, mutta nyt tarvitset uuden harrastuksen myötä kestävyysurheilijan ravinto-ohjelman. Tai voimailijana olet kerännyt lihasmassaa, mutta nyt haluat kiristää itsesi kisakuntoon tiettyyn painoluokkaan.

  Näissä tapauksissa voit hankkia päivitetyn ravinto-ohjelman edullisempaan hintaan kuin kokonaan uuden ohjelman. Voit myös ostaa optiona lisäkonsultaation uuden ravinto-ohjelman toteuttamiseksi.

  Tuote on lisäpalvelu tuotteelle Yksilöity ravintovalmennus ja harjoitusohjelmapaketti tai Ravintovalmennus.

 • Ravintovalmennus

  186.00 

  Ravinto-ohjelmat suunnitellaan tavoitteidesi mukaan (elämäntapamuutos, painonpudotus, painonnousu, urheilua tukevat ruokavaliot yms)

  Ravinto-ohjelmamme rakentuvat ravintosuositusten ympärille ja ravintosi muodostuu puhtaasta perusruoasta. Ruokavaliossa huomioidaan perusaineenvaihduntasi ja liikuntatottumustesi aikaan saama lisäkulutus. Laajan esitietolomakkeen avulla osaamme huomioida myös muun elämäntilanteesi vaikutukset, työelämän, stressin ja muiden henkilökohtaisten asioiden aiheuttaman kuormituksen. Ravinto-ohjelma suunnitellaan juuri sinulle.

  Urheilijan ruokavalioissa huomioidaan urheilijan laji, ikä ja tavoitteet. Teemme ruokavaliot myös nuorille urheilijoille ja painoluokkaurheiluun.

  Painonpudotusruokavaliossa maksimoidaan rasvanpoltto ja pyritään säilyttämään hankittu lihasmassa. Parhaimmillaan lihasmassa voi jopa kasvaa ruokaohjelman aikana.

  Ravinto-ohjelmien toteutuksesta vastaavat Anni Vuohijoki ja Juho Murtonen. Annilla on pitkä kokemus painoluokkaurheilun tehokkaasta painonhallinnasta ja Juho on kaitsenut useita fitness-urheilijoita jopa kisalavoille asti.

  Ravinto-ohjelmaan sisältyy 15 min konsultaatio sen jälkeen kun olet palauttanut esitietolomakkeen, ennen ravinto-ohjelman aloittamista. Konsultaatio toteutetaan Skypen välityksellä tai kasvotusten Kulosaaressa Underground-salillamme.

  Ravinto-ohjelman päivitykset 79 € kerta tai tapaamisen/Skypen kanssa 99 € kerta.

  Lisäkonsultaatio alkupalaverin jälkeen 15 min / 25 €.

  Huom! Saat esitietolomakkeen latauslinkin ja toimintaohjeet tilattuasi ravintovalmennuksen.