Online-punttikoulu

100.00 

Poikkeuksellisen hyvät treenit poikkeustilaan! Jatkamme viime keväänä erittäin suosituiksi tulleita The Process -online-punttikouluja 10.3.2021

Ohjelmassa on painonnoston tekniikoiden oppimista ja kehon vahvistamista monipuolisin harjoittein. Online-punttikoulut on tarkoitettu painonnostoa aloitteleville treenaajille ja lajin vasta löytäneille että pidempään harjoitelleille, jotka haluavat saada live-ohjausta omaan treeniinsä. Ensimmäisellä tunnilla aloitamme painonnoston alkeista ja etenemme ryhmän tason mukaan vaativampiin harjoitteisiin

Tuntien rakenne seuraa samaa kaavaa kuin live-punttikouluissa, eli seurataan tuntiohjelmaa valmentajan ohjeistuksessa. Kurssin tunnit muodostavat progressiivisen kokonaisuuden, jonka aikana opit painonnoston perusteet, saat runsaasti vinkkejä tekniikan parantamiseen sekä opit itsenäisen harjoittelun periaatteet.

Online-kurssien ajankohdat näet pudotusvalikosta. Online-treeneihin voit osallistua missä tahansa; tarvitset vain kepin tai painonnostotangon ja treenipaikan.

Kevään 2021 ensimmäinen online-punttikoulu koostuu kahdeksasta treenistä, joiden pituus on 60 minuuttia.

Online-punttikoulut järjestetään Zoom-sovelluksen avulla, jonka voit ladata itsellesi täältä. Zoom on helppokäyttöinen videoneuvotteluohjelma, joka on saatavilla PC:lle, Macille sekä IPhone- ja Android-puhelimille. Voit osallistua vain kuunteluoppilaana tai jos haluat reaaliaikaista valmennusta jaa myös oma videosi.

Tunneilla on 2 valmentajaa, joista toinen näyttää suoritettavat liikkeet ja toinen kertoo mitä tehdään sekä vastaa teidän kysymyksiinne chatin ja videoyhteyden avulla. Voit lähettää tunnin aikana myös kysymyksiä yksityisesti suoraan valmentajalle tai kysyä yleisessä keskustelussa. Vastaamme sinulle heti.

Voit maksaa punttikoulun suoraan verkkokaupassamme normaalien maksutapojen lisäksi myös MobilePayllä, jolloin ostotapahtuma on nopea ja vaivaton.

Ostaessasi tuotteen saat latauslinkin, jossa on tarkemmat ohjeet online-punttikouluun liittymistä varten sekä kyseisen punttikoulukerran kutsutiedot, joiden avulla pääset mukaan tunnille.

Online-punttikoulukerrat ovat henkilökohtaisia ja sähköpostiin sidonnaisia, joten käytäthän samaa sähköpostiosoitetta tilauksessa ja Zoom-tilissä. Vain tilauksen tehneistä sähköpostiosoitteista pääsee mukaan tunnille.

Alkeiskurssin aikataulu:

 • 10.3. klo 19:00
 • 17.3. klo 19:00
 • 24.3. klo 19:00
 • 31.3. klo 19:00
 • 7.4. klo 19:00
 • 14.4. klo 19:00
 • 21.4. klo 19:00
 • 28.4. klo 19:00

Edistyneiden kurssin aikataulu (painonnostotanko tarvitaan)

 • Ke 5.5. klo 19:00
 • Ke 12.5. klo 19:00
 • Ke 19.5. klo 19:00
 • Ke 26.5. klo 19:00
 • Ke 2.6. klo 19:00
 • Ke 6. klo 19:00
 • Ke 6. klo 19:00
 • Ke 23.6. klo 19:00

Saat kurssista 20 € alennuksen, mikäli sinulla on aktiviinen tilaus The Process -onlinevalmennukseen tilaushetkellä.

Voit käyttää maksuvälineenä myös liikuntaseteleitä. Katso ohje infosivulta.

Poista

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Online-punttikouluissa treenataan painonnostoa verkkoyhteyden avulla. Alkeiskursseilla minimivarusteena tarvitset kepin/lätkämailan/kevyen tangon tai vastaavan sekä mielellään 2 pitkää treenikuminauhaa. Hyödyllisiä, mutta ei välttämättömiä ovat myös kahvakuula tai käsipainot, levypainot ja punttikengät sekä mahdollisuus tehdä kyykkyjä.

Edistyneiden punttikouluissa minimivaatimus on, että sinulla on tunnin aikana käytössäsi painonnostotanko.

Online-punttikouluryhmät järjestetään jos osallistujia tulee vähintään 10. Jos ryhmä peruuntuu, palautamme osallistumismaksut kokonaisuudessaan. Online-punttikouluissa, seminaareissa ja yksityistunneissa ei ole normaalia 14 vrk palautusoikeutta sen jälkeen kun seminaari, yksityistunti tai punttikoulu on pidetty. Emme vastaa asiakkaan laitteistosta, ohjelmistosta tai muista The Process Oy:sta riippumattomista tekijöistä aiheutuvista ongelmista, joiden seurauksena asiakas ei pääse osallistumaan online-harjoitteluun silloin, kun online-harjoittelu on ilmoitettu pidettäväksi.

Muut toimitusehdot löydät tästä linkistä

Lisätiedot

Valitse online-punttikoulu

8 kerran online-punttikoulu alkaen 10.3., 8 kerran edistyneiden punttikoulu alkaen 5.5.

Saatat myös pitää...

 • Painonnosto- ja fysiikkavalmennus , Valmennustunnit

  Painonnoston online-yksityistunnit

  Online-yksityistunneilla voidaan perehtyä mm. nostojesi tekniikkavirheisiin ja heikkouksiin, opastaa muiden lajien urheilijoita oikeanlaiseen voima- ja fysiikkaharjoitteluun sekä ohjeistaa itsenäisen harjoittelun painopisteisiin ja oikeisiin suoritustekniikoihin verkkoyhteyden avulla. Online-yksityistunneilla voidaan keskittyä tarkasti juuri sinuun ja tarvittaessa hioa vaikka yksittäistä nostotekniikan osaa koko tunnin ajan.

  Mikäli valmennustunnin alkuun on alle 1 vrk, tunti ei ole enää varattavissa.

  Valitse valmentaja pudotusvalikosta, jolloin näet kyseisen valmentajan vapaat …