Anni Vuohijoen Online-punttikoulu

7.00 36.00 

https://areena.yle.fi/1-50300143

Katso Urheiluruudun video nettipunttikoulusta kohdasta 1:22

Poikkeuksellisen hyvät treenit poikkeustilaan! Erittäin suositut The Process -punttikoulut toimivat nyt myös netissä. Ostamalla online-punttiksen tuet painonnostaja Anni Vuohijoen matkaa Tokion 2021 olympialaisiin.

Ohjelmassa on painonnoston tekniikoiden oppimista ja kehon vahvistamista monipuolisin harjoittein. Online-punttikoulut on tarkoitettu sekä painonnostoa aloitteleville treenaajille ja lajin vasta löytäneille että pidempään harjoitelleille, jotka haluavat saada live-ohjausta omaan treeniinsä.

Online-treenien ajankodat näet pudotusvalikosta. Online-treeneihin voit osallistua missä tahansa; tarvitset vain painonnostotangon ja treenipaikan.

Punttikoulujen pituus on 60 minuuttia ja hinta 7 €. Ostamalla pidemmän paketin kerralla, saat yksittäisen tunnin hieman halvemmalla ja saat opetussuunnitelman mukaisesta kurssista kaiken irti :)

Online-punttikoulut järjestetään Zoom-sovelluksen avulla, jonka voit ladata itsellesi täältä. Zoom on helppokäyttöinen videoneuvotteluohjelma, joka on saatavilla PC:lle, Macille sekä IPhone- ja Android-puhelimille. Voit osallistua vain kuunteluoppilaana tai jos haluat reaaliaikaista valmennusta jaa myös oma videosi.

Jokaisella tunnilla on Annin lisäksi myös muita valmentajia, jotka näyttävät suoritettavat liikkeet ja neuvovat osallistujia chatin ja videoyhteyden avulla. Voit lähettää tunnin aikana myös kysymyksiä yksityisesti suoraan valmentajalle tai kysyä yleisessä keskustelussa. Vastaamme sinulle heti.

Voit maksaa punttikoulun suoraan verkkokaupassamme normaalien maksutapojen lisäksi myös MobilePayllä, jolloin ostotapahtuma on nopea ja vaivaton. Ostaessasi tuotteen saat latauslinkin, jossa on tarkemmat ohjeet online-punttikouluun liittymistä varten sekä kyseisen punttikoulukerran kutsutiedot, joiden avulla pääset mukaan tunnille.

Online-punttikoulukerrat ovat henkilökohtaisia ja sähköpostiin sidonnaisia, joten käytäthän samaa sähköpostiosoitetta tilauksessa ja Zoom-tilissä. Vain tilauksen tehneistä sähköpostiosoitteista pääsee mukaan tunnille.

 • 2.7. klo 19:00
 • 9.7. klo 18:00
 • 16.7. klo 18:00
 • 23.7. klo 18:00
 • 30.7. klo 18:00
 • 6.8. klo 18:00

Poista

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Online-punttikouluissa treenataan painonnostoa verkkoyhteyden avulla. Minimivarusteena tarvitset tarvitset kepin/lätkämailan/kevyen tangon tai vastaavan sekä mielellään 2 pitkää treenikuminauhaa. Hyödyllisiä, mutta ei välttämättömiä ovat myös kahvakuula tai käsipainot, levypainot ja punttikengät sekä mahdollisuus tehdä kyykkyjä.

Online-punttikouluryhmät järjestetään jos osallistujia tulee vähintään 10. Jos ryhmä peruuntuu, palautamme osallistumismaksut kokonaisuudessaan. Online-punttikouluissa, seminaareissa ja yksityistunneissa ei ole normaalia 14 vrk palautusoikeutta sen jälkeen kun seminaari, yksityistunti tai punttikoulu on pidetty. Emme vastaa asiakkaan laitteistosta, ohjelmistosta tai muista The Process Oy:sta riippumattomista tekijöistä aiheutuvista ongelmista, joiden seurauksena asiakas ei pääse osallistumaan online-harjoitteluun silloin, kun online-harjoittelu on ilmoitettu pidettäväksi.

Muut toimitusehdot löydät tästä linkistä

Lisätiedot

Valitse harjoituspäivä

28.5. klo 19:00, 4.6. klo 18:00, 2.7. klo 19:00, 9.7. klo 18:00, 16.7. klo 18:00, 23.7. klo 18:00, 30.7. klo 18:00, 6.8. klo 18:00, 6 x online-punttis 2.7.-6.8.

Saatat myös pitää...

 • Painonnosto- ja fysiikkavalmennus , Valmennustunnit

  Painonnoston online-yksityistunnit

  Online-yksityistunneilla voidaan perehtyä mm. nostojesi tekniikkavirheisiin ja heikkouksiin, opastaa muiden lajien urheilijoita oikeanlaiseen voima- ja fysiikkaharjoitteluun sekä ohjeistaa itsenäisen harjoittelun painopisteisiin ja oikeisiin suoritustekniikoihin verkkoyhteyden avulla. Online-yksityistunneilla voidaan keskittyä tarkasti juuri sinuun ja tarvittaessa hioa vaikka yksittäistä nostotekniikan osaa koko tunnin ajan.

  Mikäli valmennustunnin alkuun on alle 1 vrk, tunti ei ole enää varattavissa.

  Valitse valmentaja pudotusvalikosta, jolloin näet kyseisen valmentajan vapaat …