Yksilöity ravintovalmennus

186.00 

Ravinto-ohjelmat suunnitellaan tavoitteidesi mukaan (elämäntapamuutos, painonpudotus, painonnousu, urheilua tukevat ruokavaliot yms)

Ravinto-ohjelmamme rakentuvat ravintosuositusten ympärille ja ravintosi muodostuu puhtaasta perusruoasta. Ruokavaliossa huomioidaan perusaineenvaihduntasi ja liikuntatottumustesi aikaan saama lisäkulutus. Laajan esitietolomakkeen avulla osaamme huomioida myös muun elämäntilanteesi vaikutukset, työelämän, stressin ja muiden henkilökohtaisten asioiden aiheuttaman kuormituksen. Ravinto-ohjelma suunnitellaan juuri sinulle.

Urheilijan ruokavalioissa huomioidaan urheilijan laji, ikä ja tavoitteet. Teemme ruokavaliot myös nuorille urheilijoille ja painoluokkaurheiluun.

Painonpudotusruokavaliossa maksimoidaan rasvanpoltto ja pyritään säilyttämään hankittu lihasmassa. Parhaimmillaan lihasmassa voi jopa kasvaa ruokaohjelman aikana.

Ravinto-ohjelmien toteutuksesta vastaavat Anni Vuohijoki ja Juho Murtonen. Annilla on pitkä kokemus painoluokkaurheilun tehokkaasta painonhallinnasta ja Juho on kaitsenut useita fitness-urheilijoita jopa kisalavoille asti.

Ravinto-ohjelmaan sisältyy 15 min konsultaatio sen jälkeen kun olet palauttanut esitietolomakkeen, ennen ravinto-ohjelman aloittamista.

  • Pidät ruokapäiväkirjaa kolmen päivän ajan, jotta saamme selville ruokatottumuksesi.
  • Saat kattavan esitietolomakkeen, jossa käydään läpi nykyiseen ruokavalioosi ja terveydentilaasi vaikuttavat seikat
  • Voit käydä halutessasi kehonkoostumusmittauksessa, jota voidaan käyttää ravintosuunnitelman tukena.
  • Valmentajamme käyvät läpi esitietolomakkeen ja sinulle valitaan parhaiten sopiva valmentaja
  • Käymme ruokapäiväkirjan lävitse yhdessä joko Skypessä/Whatsapissa/Facetimessa tai salillamme Kulosaaressa.
  • Saat mieltymyksiesi mukaisen henkilökohtaisen ruokaohjelman, joka sisältää vaihtoehtoisia ruokia

Huom! Saat esitietolomakkeen latauslinkin ja toimintaohjeet tilattuasi ravintovalmennuksen.

Suosittelemme kehonkoostumusmittauksen toimittamista ravinto-ohjelman suunnittelun tueksi. Koodilla ANNIV20 saat -20% alennuksen bodymaja.fi –kehonkoostumusmittauksesta, jota voidaan käyttää ravinto-ohjelman suunnittelun tukena. Kehonkoostumuksen seurannalla saadaan yksilöllistä tietoa siitä, miten sinun kehosi reagoi ruokavaliomuutoksiin.