Ale!

Kuntosaliharjoittelun pienryhmä

Alkaen: 120.00  / kuukausi - 12 kuukautta, a 32-dayn ilmainen kokeilujakso ja 1.00  liittymismaksu

 

Kuntosaliharjoittelun pienryhmä on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat pitää kunnostaan huolta, mutta kaipaavat apua treeneissä tai kuntosalivälineiden käytössä.

 • Tunneilla seurataan personal trainerin tekemää harjoitusohjelmaa ja saat yksityiskohtaiset ohjeet jokaisen liikkeen tekemiseen tarvittaessa jokaisella harjoituskerralla
 • Pienryhmän koko on vain 3-5 henkeä, joten saat varmasti henkilökohtaista ohjausta huomattavasti personal trainerin yksityistunteja edullisemmin.
 • Viikoittaisten harjoitusten vaikeustaso voidaan skaalata tasosi mukaisesti.
 • Ryhmässä ei tarvita hyvää kuntoa tai aiempaa kokemusta kuntosaliharjoittelusta
 • Pienryhmistä saat tukea liikunnallisen elämäntavan opettelussa sekä mahdollisuuden työ- ja toimintakyvyn ylläpitämiseen turvallisessa ympäristössä
 • Harjoittelusta tulee säännöllistä ja osa elämänrytmiä. Pidemmillä treenipaketeilla saat pysyvämpiä tuloksia.
 • Harjoitusten sisältö on monipuolista, toiminnallista ja progressiivista.
 • Salimme ulko-ovi on n. 250 metriä Kulosaaren metro-tunnelista, joten tunneille osallistuminen onnistuu helposti esimerkiksi työmatkalla. (Saapumisohje)

Näin ilmoittaudut:

 • Valitse pudotusvalikosta haluatko 3 kk, 6 kk vai 12 kk harjoituspaketin ja haluatko treenata kerran vai kaksi kertaa viikossa.
 • Valitse tämän jälkeen haluatko liittyä aamuryhmiin (tiistai klo 07-08 ja/tai torstai klo 07-08) vai iltapäiväryhmiin (maanantai klo 15:00-16:00 ja keskiviikko klo 15:00-16:00).
  • Jos valitset yhden harjotuksen viikossa, täytämme ensin tiistairyhmän ja tämän jälkeen torstain.
 • Ilmoittautumisen jälkeen saat infosähköpostin, josta löydät tiedot mm. salille pääsyyn liittyvistä asioista.
 • Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain tulla paikalle ja me hoidamme kaiken muun!
 • Tuotteissa on liittymismaksu 1 €, jotta salattujen korttitietojen tallentaminen on mahdollista tulevia toistuvaismaksuja varten.

Ryhmät alkavat pyörimään tammikuun 2022 ensimmäisellä viikolla, MUTTA jos otat 6 tai 12 kk treenipaketin saat lisäksi kaupanpäälle joulukuun pienryhmätreenit täysin ilmaiseksi. Tee siis uudenvuodenlupauksesi ennen muita ja ilmoittaudu jo hyvissä ajoin.

(joulukuun ryhmät toteutuvat, mikäli osallistujia ryhmään on vähintään 3)

Lisäksi kaikissa sopimuksissa on alennetut hinnat 2.12. mennessä ilmoittautuneille. Saat kuukausimaksuista 10 – 20 € alennuksen koko sopimusjakson ajan.

Kk-maksut Kk-maksut 2.12. mennessä tilanneille
Sopimuksen pituus 1 treeni viikossa 2 treeniä viikossa 1 treeni viikossa 2 treeniä viikossa
3 kk 180 250 160 230
6 kk 160 225 145 205
12 kk 130 190 120 175

 

Kaikissa sopimuksissa kuukausimaksut alkavat pyörimään tammikuun alusta alkaen 3.1.2022. Tämän vuoksi tuotesivulla näkyy maininta XX päivän ilmainen kokeilujakso.

Ostaessasi paikan kurssilta vakuutat, että terveydentilasi sallii kurssille osallistumisen. Emme vastaa kurssilla sattuneista vahingoista tai tapaturmista.

Tyhjennä
*

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Joulukuun 2021 pienryhmätreenit 6 – 12 kk sopimuksen tehneille. Jos vuonna 2022 harjoitukset sattuvat yleisille pyhäpäiville tai näiden aattoihin, tätä harjoitusta ei pidetä.

Aamuryhmä:

 • 7.12. kl0 07:00
 • 14.12. klo 07:00
 • 21.12. klo 07:00
 • 28.12. klo 07:00
Iltapäiväryhmä

 • 6.12. Itsenäisyyspäivä, ei harjoituksia
 • 13.12. klo 15:00
 • 20.12. klo 15:00
 • 27.12. klo 15:00

Ryhmät toteutuvat, mikäli ilmoittautuneita tulee kuhunkin ryhmään vähintään kolme. Mikäli ryhmä peruuntuu, ilmoitamme tästä sinulle ja saat maksamasi ilmoittautumismaksut takaisin kokonaisuudessaan.

Sopimuksen kesto ja hinnoittelu on ostohetkellä valitsemasi mukaiset. Voit kuitenkin myöhemmin halutessasi vaihtaa yhdestä viikkoharjoituksesta kahteen. Harjoittelukausi voidaan jäädyttää väliaikaisesti lääkärintodistusta vastaan, mikäli lääkärintodistuksessa todetaan tilaajan olevan estynyt osallistumaan harjoituksiin. Tällöin sairasloman kesto lisätään harjoituskauden loppuun. Alle 10 vrk sairaslomia ei korvata

Usein kysytyt kysymykset

Alla löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Mikäli et löydä alta vastausta tai haluat lisätietoja ryhmän toteutuksesta tai sopivuudesta sinulle, voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse.

Sopiiko kurssi minulle jos olen ylipainoinen/alipainoinen/kokematon/nuori/vanha?

Kyllä sopii. Osallistujat voivat olla aloittelijoita, yli- ja alipainoisia, huonokuntoisia, aivan tavallisia ihmisiä. Ryhmässä kunto paranee huomaamatta. Ryhmässä alaikäraja huoltajan suostumuksella on 12 vuotta ja yläikärajaa ei ole.

Tarvitsenko salinne jäsenyyttä käydäkseni treeneissä?

Et tarvitse. Ilmoittautuessasi saat pääsykoodin, jolla pääset ryhmätreeneihin ilman salijäsenyyttä.

Mitä puen päälleni treeneihin?

Treeneihin kannattaa pukea verkkarit, shortsit tai muut joustavat ja mukavat sisäurheiluvaatteet sekä sisäkengät. Et tarvitse muotilehtien treenivaatteita. Myös juomapullo on hyvä ottaa mukaan.

Miten salilla tulee käyttäytyä?

Yleinen salietiketti on, että laitteita ei varata kokonaan vaan annetaan myös muille mahdollisuus käyttää laitteita sarjojen välissä. Jos laite on varattu, voi ystävällisesti kysyä voiko harjoitella sarjatauoilla. Salillamme on hyvä yhteishenki ja varmasti jokainen löytää paikkansa tiiviissä yhteisössämme.

Miten kurssilla harjoitellaan?

Aloittelijoille kerrotaan kaikkien harjoitusten tarkoitus ja mihin lihasryhmään kukin harjoitus vaikuttaa. Samalla opetellaan välineiden oikea ja turvallinen käyttö. Aloittelijalle voidaan myös hankkia henkilökohtainen harjoitusohjelma.

Mikä on sopiva harjoitusmäärä treenatessa?

Pienryhmän harjoituksissa tehdään 5-15 toiston sarjoja riippuen liikkeestä. Tästä ei kuitenkaan tarvitse huolehtia, sillä tunnin vetäjä neuvoo jokaisen liikkeen ja toistomäärät ennen suoritusta.

Kuinka usein minun tulee harjoitella?

Jo kerta viikossa aloittelijalle on huomattavasti parempi kuin ei lainkaan harjoittelua. Pienryhmässä harjoitellaan valintasi mukaan kerran tai kaksi kertaa viikossa.

Kipeytyvätkö lihakseni harjoittelusta?

Jos harjoittelet lihaksia, joita et ole viime aikoina harjoitellut, parina seuraavana päivänä voi tuntea pientä lihasarkuutta. Emme kuitenkaan harjoittele heti niin kovaa, että et pääsisi seuraavaan harjoitukseen. Ajan kanssa lihakset tottuvat harjoitteluun eivätkä enää kipeydy.

Etkö löydä vastausta kysymykseesi?

Jos mikä tahansa kurssiin liittyvä jäi askarruttamaan, lähetä meille viestiä yhteydenottolomakkeella klikkaamalla tästä, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

 

Lisätiedot

Valmennuksen kesto

12 kk – 1 treeni viikossa, 12 kk – 2 treeniä viikossa, 12 kk – 3 treeniä viikossa, 6 kk – 1 treeni viikossa, 6 kk – 2 treeniä viikossa, 6 kk – 3 treeniä viikossa, 3 kk – 1 treeni viikossa, 3 kk – 2 treeniä viikossa, 3 kk – 3 treeniä viikossa