Yksilöity ravintovalmennus ja harjoitusohjelmapaketti

290.00 

Harjoitusohjelmat ja ravinto-ohjelmat suunnitellaan tavoitteidesi mukaan (elämäntapamuutos, painonpudotus, painonnousu, urheilua tukevat ruokavaliot yms)

Harjoitusohjelmat tehdään esitietotolomakkeen perusteella juuri sinun tarpeisiisi. Voit olla kuntoilun aloittava, kokeneempi liikkuja tai pitkän linjan urheilija. Teemme myös kilpailuun valmistavat harjoitusohjelmat ja muiden lajien harjoittelua tukevat treeniohjelmat.

Ruokaohjelmamme rakentuvat ravintosuositusten ympärille ja ravintosi muodostuu puhtaasta perusruoasta. Ruokavaliossa huomioidaan perusaineenvaihduntasi ja liikuntatottumustesi aikaan saama lisäkulutus. Laajan esitietolomakkeen avulla osaamme huomioida myös muun elämäntilanteesi vaikutukset, työelämän, stressin ja muiden henkilökohtaisten asioiden aiheuttaman kuormituksen. Ravinto-ohjelma suunnitellaan juuri sinulle.

Urheilijan ruokavalioissa huomioidaan urheilijan laji, ikä ja tavoitteet. Teemme ruokavaliot myös nuorille urheilijoille ja painoluokkaurheiluun.

Painonpudotusruokavaliossa maksimoidaan rasvanpoltto ja pyritään säilyttämään hankittu lihasmassa. Parhaimmillaan lihasmassa voi jopa kasvaa ruokaohjelman aikana.

Ruokaohjelmien toteutuksesta vastaavat Anni Vuohijoki ja Juho Murtonen. Annilla on pitkä kokemus painoluokkaurheilun tehokkaasta painonhallinnasta ja Juho on kaitsenut useita fitness-urheilijoita jopa kisalavoille asti.

Ruokaohjelman päivitykset 79 € kerta tai tapaamisen/Skypen kanssa 99 € kerta.

Konsultaatio alkupalaverin jälkeen 25 € / kerta (15 min).

Huom! Saat esitietolomakkeen latauslinkin ja toimintaohjeet tilattuasi valmennuspaketin. Lataa lomake itsellesi.

4 varastossa

Kuvaus

  • Pidät ruokapäiväkirjaa kolmen päivän ajan, jotta saamme selville ruokatottumuksesi.
  • Saat kattavan esitietolomakkeen, jossa käydään läpi nykyiseen ruokavalioosi ja terveydentilaasi vaikuttavat seikat
  • Kerrot esitietolomakkeessa myös nykyiset harjoittelutapasi ja tottumuksesi, sekä lähtötason
  • Valmentajamme Juho ja Anni käyvät läpi esitietolomakkeet ja sinulle valitaan parhaiten sopiva valmentaja
  • Käymme esitietolomakkeet lävitse yhdessä joko Skypessä/Whatsapissa/Facetimessa tai salillamme Kulosaaressa.
  • Saat mieltymyksiesi mukaisen henkilökohtaisen ruokaohjelman, joka sisältää vaihtoehtoisia ruokia sekä tavoitteidesi mukaisen harjoitteluohjelman, joka soveltuu elämäntilanteeseesi.