Juhon ja Annin voimaharjoitteluryhmä – Startti 10.9.

150.00  / month for 3 months with a 10-day free trial and a 120.00  sign-up fee

Mitä saadaan kun yhdistetään voimanoston Euroopan mestarin ja voimabodauksen ylimentorin opit? Anni ja Juho nojaavat harjoitusmetodinsa paitsi vuosien kokemukseen myös tieteelliseen näyttöön. Täällä ei siis treenata mutu-tuntumalla tai tehdä juttuja siksi kun ”joku sano salilla, että näin kantsii tehdä”.

Juho Murtosen ja Anni Vuohijoen (tutustu valmentajiin klikkaamalla nimiä) voimaharjoitteluryhmä keskittyy voimanostoliikkeisiin ja näiden oheisharjoitteluun, oikeiden lihasten aktivointiin ja lämmittelyyn sekä lajiliikkuvuuden parantamiseen.

Ryhmä sopii perusterveille, voimanostoharjoitteluun jo tutustuneille treenaajille, jotka haluavat päästä uudelle tasolle ja maksimoida harjoittelusta saamansa hyödyn. 

  • Saat henkilökohtaisen harjoitusohjelman, jota muokataan jatkuvasti treenivasteen perusteella
  • Yhteistreenit ryhmän kanssa joka toinen viikko Undergroundilla, Kulosaaressa.
  • Kolmen kuukauden treenipaketti
  • Yhteinen Facebook-ryhmä, joka mahdollistaa jatkuvan yhteyden valmentajiin
  • Ilmoittautuessasi kurssille saat erittäin kattavan esitietolomakkeen, jonka perusteella sinulle luodaan treeniohjelma. Ohjelma käydään yhteisesti läpi tapaamisen yhteydessä.
  • Startti yhteistreenillä 10.9.2020
*

Kuvaus

Kurssin hinta on määräaikaisella sopimuksella 3 x 190 € kuukaudessa, josta etukäteen maksettavan ilmoittautumismaksun osuus on 120 €. Tämän jälkeen kuukausimaksu 150 € veloitetaan automaattisesti kuukauden välein alkaen 8.9.2020 kolmen kuukauden ajan.

Kurssin voi keskeyttää vain lääkärintodistuksella, joka estää harjoittelun kurssin keston ajan.