Team performance

LAJINOMAISTA FYSIIKKAHARJOITTELUA

Urheiluseuroja varten rakennetussa seuravalmennuksessamme urheilijat saavat lajin vaatimusten mukaista fysiikkavalmennusta.

Fysiikkavalmennukseemme luottavat mm. useat Liigan jääkiekkoilijat, jenkkifutarit, hiihtolajien edustajat ja yleisurheilijat. Pidämme tiiviisti yhteyttä lajivalmennukseenne, joten saamme yhdessä ohjelmoitua fysiikkaharjoittelun paitsi off-seasonille, myös kilpailukaudelle.

MONIPUOLISTA JA JÄRKEVÄÄ HARJOITTELUA

Teemme fysiikkaharjoitteluohjelmoinnin seurallenne yhteistyössä oman seuranne lajivalmennuksen kanssa vastaamaan lajinne vaatimuksia ja kilpailukauden rytmitystä. Tiiviillä yhteistyöllä kykenemme reagoimaan harjoittelutilanteen muutoksiin nopeasti.

Toiminnallinen harjoituskeskuksemme Underground mahdollistaa monipuolisen fysiikkaharjoittelun. Voitte varata meiltä esimerkiksi viikoittaisen vakiovuoron, jolloin tulette treenaamaan meidän valmentajiemme ohjauksessa.

Jos seurallanne on jo fysiikkavalmentaja, mutta tilat puuttuvat, vuokraamme tarvittaessa myös tilamme käyttöönne. Kesällä treenaamme usein myös ulkona.

Tutustu valmentajiimme valmentajasivulla

Koulutetut valmentajamme ottavat urheilijasi vastaan ammattitaidolla.

Pyydä tarjous seuravalmennuspalveluista tai pyydä lisätietoja

Voit myös lähettää viestin sähköpostitse info at theprocess . fi

Valmennuskeskuksemme Undergroundin sijainti. Kesäisin teemme treenejä myös viereisellä kentällä.