UNDERGROUND – KULOSAARI

TOIMINNALLINEN SALI JA VALMENNUSKESKUS
METROASEMAN LÄHEISYYDESSÄ

Underground on Kulosaaressa toimiva painonnostoon ja toiminnalliseen harjoitteluun suuntautunut harjoittelupaikka. 
Sali toimii jäsenyysperiaatteella, eli emme myy kertakäyntejä ja ovemme ovat auki vain jäsenille.

Jäsenyyksiä myydään vain 100 paikkaa, jotta salilla on aina tilaa treenata. Treeniyhteisö on myös varsin tiivis ja tämän vuoksi yhteishenki ja salilta löytyvä motivaatio myös sen mukainen. Undergroundilla treenaa monen ikäistä ja tasoista liikkujaa kuntoilijoista huippu-urheilijoihin. Järjestämillemme kursseille, leireille ja valmennustunneille olet tietenkin tervetullut myös ilman jäsenyyttä.

Salin jäsenyys oikeuttaa harjoittelemaan salilla kellon ympäri kulkukortilla, pois lukien suuremmat leiripäivät korkeintaan kerran kuukaudessa.  Sivun alareunassa olevalla lomakkeella voit ilmaista kiinnostuksesi salimme jäsenyydestä. 

UNDERGROUND-JÄSENYYDEN HINNASTO

  • 12 kk jäsenyys 418,80 (34,90 € / kk)
  • 6 kk jäsenyys 239,40 (39,90 €/kk)
  • 3 kk jäsenyys 134,70 (44,90 €/kk)
  • Hinnat ovat voimassa kun ostat koko jäsenyyden kerralla. Kuukausilaskutuksella hintoihin lisätään 1 € laskutuskulut
6 PAINONNOSTOLAVAA

Salilla on 6 Eleikon toimittamaa vaimennettua ja polviystävällistä SVR-painonnostolavaa. Jokaisella lavalla on oma täysi paino- ja tankosetti.  Lisäksi meillä on kattava valikoima tekniikkatankoja- ja painoja lasten ja aloittelijoiden tekniikkaharjoitteluun, voimanostoon ja toiminnalliseen treeniin.

SPRINTTIRATA

Tekonurmisella 25 m sprinttiradalla voi tehdä nimensä mukaisesti sprinttejä ja loikkatreenejä. Lisäksi tekonurmella voi vaikka vetää ja työntää painokelkkaa.

VOIMAHARJOITTELU

Rigin lisäksi kyykkytreenejä varten löytyy 2 erillistä kyykkytelinettä, IPF-kisateline, hack-kyykky, jalkaprässi, talja, runsaasti käsipainoja ja paljon muuta. Meiltä löydät runsaasti välineitä eri urheilulajeja tukevaan voimaharjoitteluun. Lisäksi meillä on mm. runsaasti ylöstyöntöpukkeja.

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

RIGissä hoituu leuanvedot ja muscle upit sekä köysikiipeilyt ja rengasjumpat.  Hankimme myös kattavan valikoiman kahvakuulia, kuminauhoja, wall balleja, painoliivejä, hyppynaruja ja paljon muuta.

AEROBISET JA YLEISFYYSISET

Aerobinen harjoittelu kasvattaa painonnoston lajiharjoittelukapasiteettia ja edesauttaa treeneistä palautumista. Aerobisten laitteiden valikoimamme on tällä hetkellä seuraava:

  • Concept 2 -soutulaite
  • SkiErg -hiihtolaite
  • Concept 2 BikeErg
  • Stages -kuntopyörä
  • Xebex Air Bike
  • Woodway Curve -juoksumatto
VENYTTELY JA PALAUTUMINEN

Venyttelyyn ja palautumiseen löydät joogamatot, kuminauhat, putkirullat, jääpalakoneen, GameReady-kompressiolaitteen ja monet muut palautumista edistävät välineet.

PEILIHUONE

Undergroundilla on myös erillinen peilihuone, jota voit varata omaan käyttöösi.

Peilihuoneen koko on yhteensä noin 50 neliömetriä. Salin kolmella seinustalla on peilit. Lue lisää peilisalin omalta sivulta.

SIJAINTI

AUKIOLOAJAT

Kellon ympäri kulkukortilla pois lukien suuremmat leiripäivät korkeintaan kerran kuussa. Salin kalenterin näet täältä.

SAAPUMINEN

Underground sijaitsee Kulosaaressa osoitteessa Svinhufvudintie 9-11, Helsinki. Keskustan suunnasta tai metrolta tultaessa tien oikealla puolella on väestönsuoja, jonka oikean puoleisesta metalliovesta pääset sisään. Sali sijaitsee käytävän päässä oikealla.