UNDERGROUND – KULOSAARI

TOIMINNALLINEN SALI JA VALMENNUSKESKUS
METROASEMAN LÄHEISYYDESSÄ

Kuukaudessa

Auki kellon ympäri

Underground on Kulosaaressa toimiva painonnostoon ja toiminnalliseen harjoitteluun suuntautunut harjoittelupaikka. Sali toimii jäsenyysperiaatteella, eli emme myy kertakäyntejä verkosta. Jäsenten seurassa voit kuitenkin maksaa kertakäynnin aulan maksupäätteelle.

Salimme treeniyhteisö on myös varsin tiivis ja tämän vuoksi yhteishenki ja salilta löytyvä motivaatio myös sen mukainen. Undergroundilla treenaa monen ikäistä ja tasoista liikkujaa kuntoilijoista huippu-urheilijoihin. Järjestämillemme kursseille, leireille ja valmennustunneille olet tietenkin tervetullut myös ilman jäsenyyttä.

Salin jäsenyys oikeuttaa harjoittelemaan salilla kellon ympäri kulkukortilla, pois lukien suuremmat leiripäivät korkeintaan kerran kuukaudessa.  Jäsenyytemme ovat myynnissä suoraan netistä. Tervetuloa mukaan!

UNDERGROUND-JÄSENYYDEN HINNASTO

  • 12 kk jäsenyys 418,80 (34,90 € / kk) (jatkuu määräaikaisuuden jälkeen jatkuu toistaiseksi voimassa olevana 1 kk irtisanomisajalla)
  • 6 kk jäsenyys 239,40 (39,90 €/kk)
  • 3 kk jäsenyys 134,70 (44,90 €/kk)
  • Hinnat ovat voimassa kun ostat koko jäsenyyden kerralla. Kuukausilaskutuksella hintoihin lisätään 1 € laskutuskulut

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

RIGissä hoituu leuanvedot ja muscle upit sekä köysikiipeilyt ja rengasjumpat.  Hankimme myös kattavan valikoiman kahvakuulia, kuminauhoja, wall balleja, painoliivejä, hyppynaruja ja paljon muuta.

VOIMAHARJOITTELU

Rigin lisäksi kyykkytreenejä varten löytyy 2 erillistä kyykkytelinettä, IPF-kisateline, hack-kyykky, jalkaprässi, talja, runsaasti käsipainoja ja paljon muuta. Meiltä löydät runsaasti välineitä eri urheilulajeja tukevaan voimaharjoitteluun. Lisäksi meillä on mm. runsaasti ylöstyöntöpukkeja.

SPRINTTIRATA

Tekonurmisella 25 m sprinttiradalla voi tehdä nimensä mukaisesti sprinttejä ja loikkatreenejä. Lisäksi tekonurmella voi vaikka vetää ja työntää painokelkkaa.

AEROBISET JA YLEISFYYSISET

Aerobinen harjoittelu kasvattaa painonnoston lajiharjoittelukapasiteettia ja edesauttaa treeneistä palautumista. Aerobisten laitteiden valikoimamme on tällä hetkellä seuraava:
• Concept 2 -soutulaite:
• SkiErg- hiihtolaite
• Concept 2 BikeErg
• Stages-kuntopyörä
• Xebex Air Bike
• Woodway Curve -juoksumatto

VENYTTELY JA PALAUTUMINEN

Venyttelyyn ja palautumiseen löydät joogamatot, kuminauhat, putkirullat, jääpalakoneen, monet muut palautumista edistävät välineet.

Meillä jokaisella on oma tarinamme

Underground on rakennettu, jotta tavoitteidemme saavuttaminen on mahdollista.

Salimme on rakennettu huippu-urheilun ehdoilla, eli mahdollistamaan jopa arvokilpailuihin valmistautuvien urheilijoiden harjoittelu.

Kaikkien jäsentemme omat tavoitteet ovat silti meille yhtä tärkeitä. Tule tekemään henkilökohtaiset maailmanennätyksesi UG:lle :)

Tiivis treeniyhteisömme odottaa

Et ole yksin
Ympäröi itsesi motivaatiolla

Peilihuone

Undergroundilla on myös erillinen peilihuone, jota voit varata omaan käyttöösi.

Huone soveltuu esimerkiksi tanssiharjoitteluun, joogaan tai fitness-urheilun poseerausharjoituksiin.

Peilihuoneen koko on yhteensä noin 50 neliömetriä. Salin kolmella seinustalla on peilit.

Lue lisää peilisalin omalta sivulta.

SIJAINTI

AUKIOLOAJAT

Kellon ympäri kulkukortilla pois lukien suuremmat leiripäivät korkeintaan kerran kuussa. Salin kalenterin näet täältä.

SAAPUMINEN

Underground sijaitsee Kulosaaressa osoitteessa Svinhufvudintie 9-11, Helsinki. Keskustan suunnasta tai metrolta tultaessa tien oikealla puolella on väestönsuoja, jonka oikean puoleisesta metalliovesta pääset sisään. Sali sijaitsee käytävän päässä oikealla.

Liity mukaan

Aloita harjoittelu tänään!

Hinnat alkaen 34,90 €/kk

Vuosijäsenenä treenaat edullisimmin.

Rajoitettu jäsenmäärä

Rajoitettu jäsenmäärä takaa ruuhkattoman salin ja tiiviin treeniyhteisön.

Huippuluokan välineet

Salimme on rakennettu huippu-urheilun ehdoilla, eli mahdollistamaan arvokilpailuihin valmistautuvien urheilijoiden harjoittelu.