IC-haku!

Inner Circle on Suomen paras painonnoston valmennusryhmä, johon on haku käynnissä jatkuvasti. Mukaan pääseminen on mahdollista sitä mukaa, kun paikkoja vapautuu. Hae mukaan täyttämällä hakukaavake alla olevasta linkistä.

The circle closest to you is your inner circle. These friends are the people you spend the most time with. Close friends are like an Advisory Board. One of the things that distinguish inner circle friends from outer circle friends is the depth of friendship.

Andrew Senduk

Yllä oleva kuvaus ei ole kovin kaukana siitä mitä yksilövalmennuksemme parhaimmillaan on. Ammattiurheilijoina vietämme merkittävän osan ajastamme treenisalilla ja näin tekevät myös määrätietoisimmat valmennettavamme.

Yksilövalmennuksessa valmentajan ja urheilijan suhde on parhaimmillaan silloin, kun valmentaja tuntee urheilijan hyvin. Parikymmenhenkisestä valmennusryhmämme jäsenistä onkin tullut hyviä ystäviä sekä meille, että keskenään. Vain silloin valmennuksessa voidaan päästä sille tasolle, joka vaaditaan parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Valmennus ja kehittyminen urheilijana ovat kokonaisvaltaisia prosesseja.

Inner

Circle

IC:n jokaisella jäsenellä on henkilökohtainen valmentaja. Valmentajamme ovat maajoukkuetason urheilijoita ja koulutettua valmentajia.

Rebin Rezazadeh

Yksilövalmennuksessa perehdytään tarkasti juuri sinun tavoitteidesi täyttämiseen, oli lajisi sitten painonnosto, jokin muu urheilulaji tai arjen jaksaminen. Sinulla voi olla kilpailutavoitteita, mutta tavoitteesi voivat olla myös kehittymisessä ilman kilpailua. Sinä päätät! Saat apua myös palautumiseen, ravintoon, uneen ja muuhun elämänhallintaan liittyvissä asioissa.

Inner Circle on Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen valmennusryhmä, jossa on mahdollisuus treenata samanhenkisessä porukassa ja huippuvalmentajan kanssa monta kertaa viikossa.

Hae mukaan täyttämällä hakukaavaake, niin olemme sinuun yhteydessä ja voimme keskustella lisää.

Tutustu muihin IC:läisiin

Tempaus alussa: 25
Työntö alussa: 40
Kyykky alussa: 80

Tempaus 2023: 66
Työntö 2023: 82
Kyykky 2023: 137

Emppu, 23

IC:ssä vuodesta 2020


Aloitin painonnoston The Processin alkeispunttikoulussa kesällä 2020 ja laji vei heti mennessään. Alkeiskurssin jälkeen hain suoraan IC-valmennukseen, koska minua kiinnosti tavoitteellinen treenaaminen painonnoston parissa. Lähtötasoni ei ollut kummoinen, jonka takia minua jännitti kovasti aloittaa treenaaminen kokeneiden nostajien kanssa. Jännityksestä huolimatta huomasin, että kehitystä rupesi näkymään, kun uskalsin yrittää ja osallistua kaikkeen.

Nyt 2,5 vuotta valmennuksessa olleena tekniikkani on kehittynyt, tulokseni ovat parantuneet ja ennen kaikkea olen saanut parhaita treenikavereita. IC-valmennuksessa parasta on treeniyhteisö. Meillä on paljon yhteistreenejä viikossa, jossa pääsee melkein päivittäin treenaamaan valmentajan valvovan silmän alla, joka mielestäni on iso etu. Koen valmentajien olevan aidosti kiinnostuneita valmennettavistaan. Olen myös saanut tukea painonpudotuksessa (-10 kg) aloitettuani valmennuksen, joka on parantanut ennen kaikkea yleistä hyvinvointiani.

Olen päässyt kisaamaan jonkin verran ja käymään jopa kaksissa Nuorten SM-kisoissa. Tavoitteeni ovat parantaa tekniikkaani lajinostoissa sekä vähentää kisoihin liittyvää jännitystä. Haluan myös tulevaisuudessa päästä Yleisen SM-kisoihin. Mielestäni IC-porukka ottaa treenaamisen tosissaan, mutta ei liian vakavissaan, joka minua alun perin hakiessa kiehtoi!


Tempaus alussa: 20
Työntö alussa: 40
Kyykky alussa: 60

Tempaus 2023: 72
Työntö 2023: 91
Kyykky 2023: 140

Esa, 35

IC:ssä vuodesta 2018


Aloitin painonnostoharjoittelun yksityistunneilla, lähtötasona se, että en päässyt valakyykkyyn tangolla lainkaan. Jonkin aikaa yksityistunneilla käytyäni, ja innostuttuani lajista todella, sain kuulla, että tarjolla on myös tämmöinen IC-ryhmä johon voisi päästä mukaan.

Halusin mukaan ryhmään tavoitteenani saavuttaa SM-tulosrajat ennen Masters-ikäluokkiin siirtymistä. Tällä hetkellä tuo tavoite on siirtynyt enenevässä määrin pitkän aikajakson tavoitteeksi ja lyhyemmän aikavälin tavoitteena on pärjätä Masters SM-kisoissa. Näiden tavoitteiden lisäksi haluan myös olla hyvässä kunnossa jatkossakin ja tähän painonnostoharjoittelu sopii erinomaisesti.

IC:n yhteistreeneissä, ja yleisesti, on mahtavaa olla, koska muutkin ovat innostuneita ja tsemppaavat toisiaan tasosta ja tavoitteista riippumatta.
Porukkaan pääsi nopeasti mukaan, koska sekä valmentajien että muiden ryhmäläisten kanssa on helppo tulla juttuun. Lisäksi valmentajat ovat erittäin ammattitaitoisia.

Valmennuksen aloittamista pohtiville haluan lähettää terveisiä, että hakemaan innokkaasti mukaan, lähtötasosta riippumatta!


Anni, 23

IC:ssä vuodesta 2019


Hain alunperin mukaan, koska halusin kisata ja kattoo mihin rahkeet riittää. Tällä hetkellä tavotteena lyhyellä tähtäimellä SM-raja ja pitkällä tähtäimellä varmaan maajoukkuepaikka ja kv-edustus.

Oon tykänny siitä miten usein meil on yhteistreenejä ja et valmentaja on “aina saatavilla”, joko viestillä tai sit ihan paikan päällä salilla.

Myös se et Rebin on oppinu täs vuosien varrella et mikä toimii mulle on kiva ja se et kehitystä tulee tasaseen tahtiin tarkottaa musta että hyvin menee!


Tempaus alussa: 52
Työntö alussa: 65
Kyykky alussa: 80

Tempaus 2023: 72
Työntö 2023: 91
Kyykky 2023: 125

Pasi, 40

IC:ssä vuodesta 2022


Aloitin painonnoston 2020 omatoimisesti UG:lla käymällä kuitenkin aloittelille sekä edistyneille tarkoitetut punttikoulut. The Processin koutsit tekivät heti vaikutuksen osaamisellaan ja innostuksellaan lajiin.

IC:ssä aloitin alkuvuodesta 2022, kun tuntui että harrastuksen viemiseksi seuraavalle tasolle ja sitä kautta mahdollisille kisalavoille, olisi hyvä saada mukaan henkilökohtaista ohjelmointia ja valmennnusta.

IC on tuonut itselle paljon järkeä tekemiseen ohjelmoinnin muodossa, hionut lukuisia tekniikkavirheitä ja tehnyt ylipäätään treenaamisesta paljon aiempaa mielekkäämpää. Yhteistreenejä on useasti viikossa ja koutsausta saa aina, kun sitä tarvitsee. Seura on IC:ssä loistavaa ja muiden kehittymisen seuraaminen vierestä motivoi myös itseä 💪


Tempaus alussa: 60
Työntö alussa: 80
Hauis alussa: iso

Tempaus 2023: 72
Työntö 2023: 92
Hauis 2023: isompi

Alexandra, 27

IC:ssä vuodesta 2019


Aloitin IC:ssä vuonna 2019 kun muutin takaisin Suomeen ja kaipasin painonnostovalmentajaa sekä treeniseuraa.

Onneksi hain mukaan, koska olen kehittynyt paljon ja tutustunut niin ihaniin ihmisiin. Aloitin painonnoston koska halusin olla vahvempi sekä fyysisesti että psyykkisesti. Nykyään käyn kisoissa ja tavoitteena on saavuttaa SM-raja. Treenien ulkopuolella teen myyntianalyytikon hommia ja ulkoilen koiran kanssa.

Parasta IC jengissä on yhteisöllisyys ja se, miten kaikki tsemppaa toisiaan iästä, sukupuolesta ja tasosta riippumatta.


Tempaus alussa: 23
Työntö alussa: 45
Kyykky alussa: 65

Tempaus 2023: 61
Työntö 2023: 69
Kyykky 2023: 87

Inner Circle – My process

Haemme ryhmäämme motivoituneita, painonnostosta kiinnostuneita henkilöitä, jotka haluavat sitoutua asetettuihin tavoitteisiin. Vastineeksi saat huippuluokan valmennustiimin ja muiden valmennettavien tuen sekä paljon muuta. Edellytämme valmennettaviltamme myös oma-aloitteista kommunikointikykyä ja halua tehdä asioita ryhmässä. IC-ryhmään liittyminen ei edellytä salimme Undergroundin jäsenyyttä.

Yksityisvalmennuspakettiin sisältyy:

• Kuukausittain joko 2 yksityistuntia TAI rajattomasti Inner Circlen ryhmätunteja valmentajan kanssa. Tunteja järjestetään tällä hetkellä 6, mutta vähintään 3 kertaa viikossa.
• Valmennussuunnitelman rakentaminen, tavoitteiden ja tulosten uudelleenarvioinnit ja kehityskeskustelut kausittain
• Videoanalyysi viikon harjoituksista kerran viikossa
• Kilpailukalenterin suunnittelu ja valmistelu
• Apua ravitsemuksen kanssa (ei jatkuvaa ohjausta)
• Aktiivinen valmentaja / valmennettava suhde
• Leiripäiviä, seminaareja ja muita tiimin yhteisiä tapahtumia
• Inner Circle Whatsapp-ryhmä
• Moniammatillinen tukiverkosto urheilun tiimoilta
• 40% alennus Undergroundin jäsenyydestä.


Valmennuksen hinnat
• Henkilökohtaisella harjoitusohjelmalla 219 € / kk
• Yleisellä harjoitusohjelmalla 169 € / kk
• Toiminnallisen harjoittelun ohjelmoinnilla (kilpailevat toiminnallisen harjoittelun urheilijat) 282 € / kk
• Masters-IC kisaryhmä 282 € / kk (lue lisää)

Inner Circle:n valmennusringissä asetetaan henkilökohtainen tavoite, jonka mukaan harjoitusohjelmaa aletaan rakentamaan. Pitkäaikaiset tavoitteet jaetaan yleensä lyhyempiin osatavoitteisiin, jotta saavutetaan onnistumisia ja harjoittelu tuntuu mielekkäältä. Yksilövalmennuksen harjoitteluohjelmat muovautuvat urheilijoiden henkilökohtaisen elämäntilanteen ja kausitavoitteiden mukaisesti.

IC-hakulomake

Valmennustiimimme urheilumenestys tähän asti

24

MM-mitalia

11

EM-mitalia

86

SM-mitalia