IC-haku!

Inner Circle -haku on käynnissä jatkuvasti ja mukaan pääseminen on mahdollista sitä mukaa, kun paikkoja vapautuu. Hae mukaan täyttämällä hakukaavake alla olevasta linkistä.

Valmennustiimimme urheilumenestys tähän asti

24

MM-mitalia

11

EM-mitalia

86

SM-mitalia

The circle closest to you is your inner circle. These friends are the people you spend the most time with. Close friends are like an Advisory Board. One of the things that distinguish inner circle friends from outer circle friends is the depth of friendship.

Andrew Senduk

Yllä oleva kuvaus ei ole kovin kaukana siitä mitä yksilövalmennuksemme parhaimmillaan on. Ammattiurheilijoina vietämme merkittävän osan ajastamme treenisalilla ja näin tekevät myös kunnianhimoisimmat valmennettavamme.

Yksilövalmennuksessa valmentajan ja urheilijan suhde on parhaimmillaan silloin, kun valmentaja tuntee urheilijan hyvin. Valmennusryhmämme jäsenistä onkin tullut hyviä ystäviä sekä meille, että keskenään.

Vain silloin valmennuksessa voidaan päästä sille tasolle, joka vaaditaan parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Valmennus ja kehittyminen urheilijana ovat kokonaisvaltaisia prosesseja.

Yksilövalmennuksessa perehdytään tarkasti juuri sinun tavoitteidesi täyttämiseen, oli lajisi sitten painonnosto, jokin muu urheilulaji tai arjen jaksaminen. Saat apua myös palautumiseen, ravintoon, uneen ja muuhun elämänhallintaan liittyvissä asioissa.

Yksilövalmennuksessa perehdytään tarkasti juuri sinun tavoitteidesi täyttämiseen, oli lajisi sitten painonnosto, jokin muu urheilulaji tai arjen jaksaminen. Saat apua myös palautumiseen, ravintoon, uneen ja muuhun elämänhallintaan liittyvissä asioissa.

Hae mukaan täyttämällä hakukaavaake, niin olemme sinuun yhteydessä.

Inner Circle – My process

Haemme ryhmäämme motivoituneita, painonnostosta kiinnostuneita henkilöitä, jotka haluavat sitoutua asetettuihin tavoitteisiin. Vastineeksi saat huippuluokan valmennustiimin ja muiden valmennettavien tuen sekä paljon muuta. Edellytämme valmennettaviltamme myös oma-aloitteista kommunikointikykyä ja halua tehdä asioita ryhmässä.

Yksityisvalmennuspakettiin sisältyy:

• Kuukausittain joko 2 yksityistuntia TAI rajattomasti Inner Circlen ryhmätunteja
• Valmennussuunnitelman rakentaminen, tavoitteiden ja tulosten uudelleenarvioinnit ja kehityskeskustelut kausittain
• Videoanalyysi viikon harjoituksista kerran viikossa
• Kilpailukalenterin suunnittelu ja valmistelu
• Apua ravitsemuksen kanssa (ei jatkuvaa ohjausta)
• Aktiivinen valmentaja / valmennettava suhde
• Leiripäiviä, seminaareja ja muita tiimin yhteisiä tapahtumia
• IC:n oma fysioterapeutti
• Inner Circle Whatsapp-ryhmä
• Moniammatillinen tukiverkosto urheilun tiimoilta

Valmennuksen hinnat
• Henkilökohtaisella harjoitusohjelmalla 202 € / kk
• Yhteisellä harjoitusohjelmalla 152 € / kk
• Toiminnallisen harjoittelun ohjelmoinnilla (kilpailevat CrossFit-urheilijat) 282 € / kk

Inner Circle:n valmennusringissä asetetaan henkilökohtainen tavoite, jonka mukaan harjoitusohjelmaa aletaan rakentamaan. Pitkäaikaiset tavoitteet jaetaan yleensä lyhyempiin osatavoitteisiin, jotta saavutetaan onnistumisia ja harjoittelu tuntuu mielekkäältä. Yksilövalmennuksen harjoitteluohjelmat muovautuvat urheilijoiden henkilökohtaisen elämäntilanteen ja kausitavoitteiden mukaisesti.

IC-hakulomake