KOULUTUKSET

T H E P R O C E S S


Koulutamme painonnoston ja voimaharjoittelun ryhmäohjaajia. Tämän lisäksi julkaisemme talvella 2021-2022 fysiikkavalmennuksen VOK-koulutukset eli valmentajatasot. Tältä sivulta löydät tietoa tulevista koulutuksista ja niiden sisällöstä.

Kouluttaja

Anni Vuohijoki

Ohjaajakoulutukset on luotu osana valmentajan erikoisammattitutkinnon (VEAT) kokonaisuutta. Anni Vuohijoki on yksi neljästä suomalaisesta tutkinnon suorittaneesta painonnostajasta.

Voit tutustua kouluttajaamme
Anni Vuohijokeen
valmentajaesittelysivulla.

Koulutusvaihtoehdot

Painonnoston ryhmäohjaajakoulutus Taso 1 soveltuu heille, joilla ei ole vielä kokemusta painonnostosta ohjaajana, joiden oma nostotausta on vasta aluillaan tai sellaisille, jotka haluavat syventää omaa fysiikkavalmennusosaamistaan painonnoston parissa.

Koulutus ei vaadi erikoisosaamista painonnoston suhteen, eli sinun ei tarvitse osata lajinostoja syvällisesti vielä itse. Koulutus antaa myös muiden lajien valmentajille eväitä painonnoston lajiharjoittelun osalta ja opettaa painonnoston perusmekaniikat.

Taso 1 -koulutuksen jälkeen sinulla on perustiedot painonnostosta ja sen harjoittelusta, sekä osaat suunnitella yksittäisen harjoituksen. Liikeharjoitteista koulutukseen kuuluvat kyykkyvariaatiot, rinnalleveto, työntö, ylöstyöntö ja tempaus.

Koulutus koostuu kahdesta lähiopetuspäivästä sekä verkko-oppimisympäristössä tapahtuvasta etäopetusosuudesta. Lähiopetuspäivät muodostuvat luennoista ja käytännön ohjausharjoittelusta kouluttajan valvonnassa.

Koulutuksen hinta on 395 € tai opiskelijakortilla 315 €. Lähetä kuva voimassa olevasta opiskelijakortista osoitteeseen laskutus at theprocess .fi saadaksesi alennuskoodin. Koulutukseen sisältyy kaikki tarvittava kurssimateriaali. Kurssin läpäisseille jaetaan todistus kurssin suorittamisesta. The Process – Health & Performance pitää kirjaa koulutuksen suorittaneista henkilöistä..

Painonnoston ryhmäohjaajakoulutus Taso 2 -kurssille osallistujilta vaaditaan esitietona ryhmäohjaajakoulutus Taso 1 -koulutuksen suorittaminen hyväksytysti. Taso 2 jatkaa siis siitä, mihin Taso 1 -osuudessa jäätiin. Lisäksi Taso 2 -kurssilla pidetään oppimispäiväkirjaa ja analysoidaan omia ohjaustaitoja.

Teoriaosuudessa perehdytään tuntien progressiiviseen ohjelmointiin sekä käydään läpi nostojen mekaniikkaa tarkemmin. Teoriaosuuksissa opetetaan myös nostotekniikoiden analysointia videoin välityksellä. 

Tulossa

Tulevat koulutukset

Painonnoston ryhmäohjaajakoulutus – Taso 1

Ensimmäinen lähiopetuspäivä – 9.10.2021, CrossFt GoTo Rauma

Toinen lähiopetuspäivä – 13.11.2021, CrossFit GoTo Rauma

Koulutuksen suorittaneet

Ota yhteyttä

Koulutuksiamme voidaan järjestää myös muilla  paikkakunnilla, esimerkiksi oman boxisi tai muun lajin valmennusryhmälle.

Ota yhteyttä, niin sovitaan koulutusten järjestämisestä Kulosaaressa tai teidän omissa tiloissanne.