KUNTOSALIHARJOITTELUN PIENRYHMÄT

yhdessä elämäsi kuntoon

MAALISKUUN LOPPUUN SAAKKA 50 € ALENNUS ENSIMMÄISESTÄ KUUKAUSIMAKSUSTA

Tule mukaan nyt, niin saat 50 € alennuksen ensimmäisestä kuukausimaksusta. Tarjous voimassa 31.3. saakka!

Kuntosaliharjoittelun pienryhmät on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat pitää kunnostaan huolta, mutta kaipaavat apua treeneissä tai kuntosalivälineiden käytössä tai haluavat harjoitella tehokkaasti ja ohjatusti.

 • Tunneilla seurataan personal trainerin tekemää harjoitusohjelmaa ja saat yksityiskohtaiset ohjeet jokaisen liikkeen tekemiseen tarvittaessa jokaisella harjoituskerralla
 • Pienryhmän koko on vain 3-5 henkeä, joten saat varmasti henkilökohtaista ohjausta huomattavasti personal trainerin yksityistunteja edullisemmin.
 • Viikoittaisten harjoitusten vaikeustaso voidaan skaalata tasosi mukaisesti.
 • Ryhmässä ei tarvita hyvää kuntoa tai aiempaa kokemusta kuntosaliharjoittelusta
 • Pienryhmistä saat tukea liikunnallisen elämäntavan opettelussa sekä mahdollisuuden työ- ja toimintakyvyn ylläpitämiseen turvallisessa ympäristössä
 • Harjoittelusta tulee säännöllistä ja osa elämänrytmiä. Pidemmillä treenipaketeilla saat pysyvämpiä tuloksia.
 • Harjoitusten sisältö on monipuolista, toiminnallista ja progressiivista. Lihaskuntosi, liikkuvuutesi, tasapainosi ja kestävyytesi kehittyvät.
 • Salimme ulko-ovi on n. 250 metriä Kulosaaren metro-tunnelista, joten tunneille osallistuminen onnistuu helposti esimerkiksi työmatkalla. (Saapumisohje)
 • Joulun ja uuden vuoden välillä sekä heinäkuussa ei järjestetä treenejä, eli jos harjoittelujaksosi osuu noihin ajankohtiin, et saa loma-ajalta laskua vaan ryhmä on tauolla sen ajan.
 • Voit kokeilla treenejä kerran ja tehdä osallistumispäätöksen vasta sen jäälkeen
 • Voit harjoitella valintasi mukaan kerran tai kaksi kertaa viikossa
 • Ryhmän hinnoittelu riippuu sopimuksen pituudesta
 • Ryhmien ajankohdat tällä hetkellä
  • Tiistait ja torstait klo 07:00 – 08:00
  • Maanantait ja keskiviikot klo 15:00 – 16:00

Näin ilmoittaudut pienryhmään:

01.

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja kerro milloin haluaisit harjoitella, niin otamme sinuun yhteyttä alkutilanteesi kartoittamiseksi.

02.

Mikäli haluat konsultaation jälkeen aloittaa harjoittelun, saat linkin verkkokauppaamme, josta voit tehdä harjoittelusopimuksen haluamallesi ajanjaksolle.

03.

Konsultointi ei sido sinua yhtään mihinkään.

04.

Ilmoittautumisen jälkeen sinun tarvitsee vain tulla paikalle ja me hoidamme kaiken muun! Jos ensimmäisen harjoituksen jälkeen päätät ettet pidäkään harjoittelusta, emme lähetä laskua seuraavista treeneistä.

Miksi pienryhmä sopii sinulle?

Säästät selvää rahaa

Personal trainerin yksityistunnit maksavat Helsingissä keskimäärin 85 – 110 €/h. Pienryhmässä kustannus jaetaan ryhmän kesken, joten yksittäisen ammattilaisen ohjaaman harjoituksen hinta on vain murto-osa yksityistunnin hinnasta.

Pienryhmässä saat rahoillesi paremmin vastinetta ja saat varmasti riittävästi yksilöllistä ohjausta. Personal trainer ohjaa ja tsemppaa kaikkia vuorotellen osan ryhmästä tehdessä harjoitusta ja osan pitäessä taukoa sarjojen välissä.

Ajankäyttösi tehostuu

Pienryhmissä harjoittelun suunnitteluvastuu ja rytmitys jätetään personal trainerin vastuulle, joten sinun ei tarvitse käyttää aikaa treenien miettimiseen tai turhiin harjoituksiin. Pienryhmäharjoitukset ovat osa viikkorytmiäsi, joten aikataulutus on helppoa. Kaikki tapahtuu järkevästi ja tehokkaasti, pidät huolta kunnostasi ja sinulle jää aikaa myös töihin ja muuhun elämään.

Lihaskuntosi ja liikkuvuutesi paranee

Jos voimaharjoittelusi on jäänyt vähemmälle huomiolle, alkaa myös työkyky ja arjen jaksaminen heikkenemään ajan saatossa. Kuntosaliharjoittelun avulla saat kehostasi enemmän irti myös arjessa, jaksat paremmin ja tunnet olosi virkeäksi ja vahvemmaksi. Voimaharjoittelun merkitys kasvaa erityisesti ikääntyessä, jolloin myös loukkaantumisriski kasvaa heikon lihaskunnon myötä. Jo kaksi salitreeniä viikossa kattaa kokonaisuudessaan UKK-instituutin suosituksen aikuisten voimaharjoittelulle.

Ryhmästä saat motivaatiota

Ryhmässä harjoitellessa huonokin päivä muuttuu helposti paremmaksi ja vaikka alkuun olo tuntuisi vetämättömältä, saat ryhmähengestä energiaa vetää treenin läpi. Yhdessä harjoitellessa opit tuntemaan paitsi omat voimasi, myös tsempaamaan muita vetämään oman treeninsä läpi kukin omalla tasollaan.

Kuntosaliryhmän hinnoittelu

Kuukausimaksut
Sopimuksen pituus1 treeni viikossa2 treeniä viikossa
3 kk170 €/kk230 €/kk
6 kk150 €/kk210 €/kk
12 kk130 €/kk170 €/kk
Pidemmillä sopimuksilla treenaat edullisemmin

Usein kysytyt kysymykset

Sopiiko kurssi minulle jos olen ylipainoinen/alipainoinen/kokematon/nuori/vanha?

Kyllä sopii. Osallistujat voivat olla aloittelijoita, yli- ja alipainoisia, huonokuntoisia, aivan tavallisia ihmisiä. Ryhmässä kunto paranee huomaamatta. Ryhmässä alaikäraja huoltajan suostumuksella on 12 vuotta ja yläikärajaa ei ole.

Entä jos en pidäkään harjoituksista?

Voit kokeilla ryhmäharjoittelua osallistumalla yhteen treeniin ja jos päätät ensimmäisen harjoituksen jälkeen, että et haluakaan käydä ryhmissä niin laskua ei lähetetä. Ilmoita tällöin heti ensimmäisen tunnin jälkeen, että et haluakaan käydä harjoituksissa.

Tarvitsenko salinne jäsenyyttä käydäkseni treeneissä?

Et tarvitse. Ilmoittautuessasi saat pääsykoodin, jolla pääset ryhmätreeneihin ilman salijäsenyyttä.

Millaiset treenivarusteet ovat hyvät?

Treeneihin kannattaa pukea verkkarit, shortsit tai muut joustavat ja mukavat sisäurheiluvaatteet sekä sisäkengät. Et tarvitse muotilehtien treenivaatteita. Myös juomapullo on hyvä ottaa mukaan.

Miten salilla tulee toimia?

Yleinen salietiketti on, että laitteita ei varata kokonaan vaan annetaan myös muille mahdollisuus käyttää laitteita sarjojen välissä. Jos laite on varattu, voi ystävällisesti kysyä voiko harjoitella sarjatauoilla. Salillamme on hyvä yhteishenki ja varmasti jokainen löytää paikkansa tiiviissä yhteisössämme.

Miten kurssilla harjoitellaan?

Kurssilla tehdään jokaisella tunnilla treenikokonaisuus personal trainerin ohjaamana. Yksittäiset tunnit koostuvat monipuolisesti alkulämmittelyistä, voimaharjoittelusta, liikkuvuus/ketteryysharjoituksista tai näiden osista. Aloittelijoille kerrotaan kaikkien harjoitusten tarkoitus ja mihin lihasryhmään kukin harjoitus vaikuttaa. Samalla opetellaan välineiden oikea ja turvallinen käyttö. Aloittelijalle voidaan myös hankkia henkilökohtainen harjoitusohjelma.

Mikä on sopiva harjoitusmäärä treenatessa?

Pienryhmän harjoituksissa tehdään 5-15 toiston sarjoja riippuen liikkeestä. Tästä ei kuitenkaan tarvitse huolehtia, sillä tunnin vetäjä neuvoo jokaisen liikkeen ja toistomäärät ennen suoritusta.

Kuinka usein minun tulee harjoitella?

Jo kerta viikossa aloittelijalle on huomattavasti parempi kuin ei lainkaan harjoittelua. Pienryhmässä harjoitellaan valintasi mukaan kerran tai kaksi kertaa viikossa.

Kipeytyvätkö lihakseni harjoittelusta?

Jos harjoittelet lihaksia, joita et ole viime aikoina harjoitellut, parina seuraavana päivänä voi tuntea pientä lihasarkuutta. Emme kuitenkaan harjoittele heti niin kovaa, että et pääsisi seuraavaan harjoitukseen. Ajan kanssa lihakset tottuvat harjoitteluun eivätkä enää kipeydy.

Etkö löydä vastausta kysymykseesi?

Jos mikä tahansa kurssiin liittyvä jäi askarruttamaan, lähetä meille viestiä yhteydenottolomakkeella klikkaamalla tästä, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon

Täyttämällä lomakkeen ilmaiset kiinnostuksesi mahdollisesta osallistumisesta pienryhmäharjoituksiin. Pienryhmiä pyörii eri aikoina, joten kertomalla sinulle sopivat ajankohdat otamme yhteyttä kun löydämme sinulle sopivan ryhmän, jossa on tilaa. Yhteydenotossa voimme myös kertoa lisää ryhmästä tai sopivuudesta sinulle. Lomakkeen täyttö ei sitouta sinua mihinkään, vaan voit tehdä aloituspäätöksen vasta konsultaation jälkeen.

Voit myös kokeilla ryhmäharjoittelua osallistumalla yhteen treeniin ja jos päätät ensimmäisen harjoituksen jälkeen, että et haluakaan käydä ryhmissä niin laskua ei lähetetä.