Painonnoston online-yksityistunnit

59.00 

Online-yksityistunneilla voidaan perehtyä mm. nostojesi tekniikkavirheisiin ja heikkouksiin, opastaa muiden lajien urheilijoita oikeanlaiseen voima- ja fysiikkaharjoitteluun sekä ohjeistaa itsenäisen harjoittelun painopisteisiin ja oikeisiin suoritustekniikoihin verkkoyhteyden avulla. Online-yksityistunneilla voidaan keskittyä tarkasti juuri sinuun ja tarvittaessa hioa vaikka yksittäistä nostotekniikan osaa koko tunnin ajan.

Mikäli valmennustunnin alkuun on alle 1 vrk, tunti ei ole enää varattavissa.

Valitse valmentaja pudotusvalikosta, jolloin näet kyseisen valmentajan vapaat ajat. Valmentajiimme voit tutustua valmentajaprofiilisivulla. Valitse tämän jälkeen haluamasi valmennusaika ja maksa varauksesi verkkokaupassa. Saat sähköpostiisi vahvistuksen onnistuneesta ostoksesta.

Online-yksityistuntia varten tarvitset treenipaikan ja välineet, webkameran ja mikrofonin. Voit siis ottaa online-valmennustunnin vaikka omalle kellarisalillesi. Online-yksityistunnit pidetään Zoomin välityksellä, lähetämme sinulle Zoom-linkin ennen tunnin alkua. Kerro kommentissa myös lyhyesti, mitä haluat tunnilla käytävän läpi.

Valitse ajankohta:

Kuvaus

Lämmittelethän oma-aloitteisesti ennen varatun tunnin alkua. Valmentaja ottaa sinuun Zoom-yhteyden aikaisintaan 5 minuuttia ennen varaamasi tunnin alkua.

Varmistathan myös, että verkkokamerasi, mikrofonisi ja Zoom-yhteytesi on toiminnassa ennen tunnin alkua. Emme vastaa asiakkaan laitteiston teknisistä ongelmista johtuvista tunnin viivästymisistä tai peruuntumisista.

Pidätämme oikeuden vaihtaa varattu työntekijä toiseen työntekijään.

Saatat myös pitää...