Painonnoston online-yksityisvalmennus

45.00 

Online-yksityistunneilla voidaan perehtyä mm. nostojesi tekniikkavirheisiin ja heikkouksiin, opastaa muiden lajien urheilijoita oikeanlaiseen voima- ja fysiikkaharjoitteluun sekä ohjeistaa itsenäisen harjoittelun painopisteisiin ja oikeisiin suoritustekniikoihin verkkoyhteyden avulla. Online-yksityistunneilla voidaan keskittyä tarkasti juuri sinuun ja tarvittaessa hioa vaikka yksittäistä nostotekniikan osaa koko tunnin ajan.

Mikäli valmennustunnin alkuun on alle 1 vrk, tunti ei ole enää varattavissa.

Valitse valmentaja pudotusvalikosta, jolloin näet kyseisen valmentajan vapaat ajat. Valmentajiimme voit tutustua valmentajaprofiilisivulla. Valitse tämän jälkeen haluamasi valmennusaika ja maksa varauksesi verkkokaupassa. Saat sähköpostiisi vahvistuksen onnistuneesta ostoksesta.

Online-yksityistuntia varten tarvitset treenipaikan ja välineet, webkameran ja mikrofonin. Voit siis ottaa online-valmennustunnin vaikka omalle kellarisalillesi. Online-yksityistunnit pidetään Skypen välityksellä, joten lisääthän Skype-käyttäjätunnuksesti kommenttikenttään ostoksen yhteydessä. Kerro kommentissa myös lyhyesti, mitä haluat tunnilla käytävän läpi.

Kuvaus

Lämmittelethän oma-aloitteisesti ennen varatun tunnin alkua. Valmentaja ottaa sinuun Skype-yhteyden aikaisintaan 5 minuuttia ennen varaamasi tunnin alkua.

Varmistathan myös, että verkkokamerasi, mikrofonisi ja Skype-yhteytesi on toiminnassa ennen tunnin alkua. Emme vastaa asiakkaan laitteiston teknisistä ongelmista johtuvista tunnin viivästymisistä tai peruuntumisista.

Pidätämme oikeuden vaihtaa varattu työntekijä toiseen työntekijään.

Saatat myös pitää...

  • Painonnosto- ja fysiikkavalmennus , Valmennustunnit

    Painonnoston ja fysiikkavalmennuksen yksityistunnit

    Yksityistunneilla voidaan perehtyä mm. nostojesi tekniikkavirheisiin ja heikkouksiin, opastaa muiden lajien urheilijoita oikeanlaiseen voima- ja fysiikkaharjoitteluun sekä ohjeistaa itsenäisen harjoittelun painopisteisiin ja oikeisiin suoritustekniikoihin. Yksityistunneilla voidaan keskittyä tarkasti juuri sinuun ja tarvittaessa hioa vaikka yksittäistä nostotekniikan osaa koko tunnin ajan. Monet urheilijat ovat jo yhden yksityistunnin jälkeen saaneet parannettua painonnostotuloksiaan merkittävästi.

    Mikäli valmennustunnin alkuun on alle 1 vrk, tunti ei ole …