Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Painonnoston ja fysiikkavalmennuksen yksityistunnit

  89.00 

  Varaa tunnit sivuston alareunassa näkyvästä kalenterista.

  Yksityistunneilla voidaan perehtyä mm. nostojesi tekniikkavirheisiin ja heikkouksiin, opastaa muiden lajien urheilijoita oikeanlaiseen voima- ja fysiikkaharjoitteluun sekä ohjeistaa itsenäisen harjoittelun painopisteisiin ja oikeisiin suoritustekniikoihin. Yksityistunneilla voidaan keskittyä tarkasti juuri sinuun ja tarvittaessa hioa vaikka yksittäistä nostotekniikan osaa koko tunnin ajan. Monet urheilijat ovat jo yhden yksityistunnin jälkeen saaneet parannettua painonnostotuloksiaan merkittävästi.

  Mikäli valmennustunnin alkuun on alle 1 vrk, tunti ei ole enää varattavissa.

  Näet kalenterissa kunkin valmentajan vapaat ajat. Valmentajiimme voit tutustua valmentajaprofiilisivulla. Valitse haluamasi valmennusaika ja maksa varauksesi verkkokaupassa. Saat sähköpostiisi vahvistuksen onnistuneesta ostoksesta.

  Etkö löydä kalenterista sopivaa aikaa? Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja ehdota sinulle sopivaa ajankohtaa niin yritämme järjestää valmentajan.

  Voit ostaa valmennuksia edullisemmin ostamalla viiden tai 10 kerran sarjakortin. Sarjakortit ovat myynnissä täällä.

  Yksityistunnit järjestetään salillamme Undergroundilla osoitteessa Svinhufvudintie 9 – 11, Helsinki.


   

 • Painonnoston online-yksityistunnit

  59.00 

  Online-yksityistunneilla voidaan perehtyä mm. nostojesi tekniikkavirheisiin ja heikkouksiin, opastaa muiden lajien urheilijoita oikeanlaiseen voima- ja fysiikkaharjoitteluun sekä ohjeistaa itsenäisen harjoittelun painopisteisiin ja oikeisiin suoritustekniikoihin verkkoyhteyden avulla. Online-yksityistunneilla voidaan keskittyä tarkasti juuri sinuun ja tarvittaessa hioa vaikka yksittäistä nostotekniikan osaa koko tunnin ajan.

  Mikäli valmennustunnin alkuun on alle 1 vrk, tunti ei ole enää varattavissa.

  Valitse valmentaja pudotusvalikosta, jolloin näet kyseisen valmentajan vapaat ajat. Valmentajiimme voit tutustua valmentajaprofiilisivulla. Valitse tämän jälkeen haluamasi valmennusaika ja maksa varauksesi verkkokaupassa. Saat sähköpostiisi vahvistuksen onnistuneesta ostoksesta.

  Online-yksityistuntia varten tarvitset treenipaikan ja välineet, webkameran ja mikrofonin. Voit siis ottaa online-valmennustunnin vaikka omalle kellarisalillesi. Online-yksityistunnit pidetään Zoomin välityksellä, lähetämme sinulle Zoom-linkin ennen tunnin alkua. Kerro kommentissa myös lyhyesti, mitä haluat tunnilla käytävän läpi.

 • Painonnoston valmennustunnit – sarjakortti

  89.00 690.00 

  Ostamalla tämän tuotteen saat ostettua valmennustunteja edullisemmin. Maksettuasi tuotteen saat sähköpostiisi henkilökohtaisen koodin, jota vastaan voita varata kalenterista valmennustunteja sarjakortin kokoa vastaavan määrän. Valmennustunteja ei tarvitse varata yhdellä kertaa, vaan voit käyttää samaa koodia useamman kerran. Lähetämme sarjakoodit käsin, joten huomioithan mahdollisen viiveen sarjakoodeja ostaessasi.

  Lahjakortti/sarjakortti käy tähän tuotteeseen: Painonnoston yksityistunnit

  Ostathan sarjakortin käyttämällä samaa sähköpostiosoitetta, jolla varaat valmennustunteja kalenterista.

  Sarjakortit käyvät vain yksityisvalmennuksiin ja ovat voimassa yhden vuoden ostopäivästä.

  Jos haluat ostaa sarjakortin lahjaksi, ilmoitathan lahjakortin saajan sähköpostiosoitteen meille osoitteeseen shop@theprocess.fi

  Huomioithan sarjakortteja ostaessa, että valmentajamme ovat kilpaurheilijoita, joten valmennustunteja ei ole varattavissa päivittäin. Valmennustunteja päivitetään kalenteriin sitä mukaa kun urheilijoiden oma treeni- ja kisa-aikataulu tarkentuu.

 • Tekniikka-analyysi

  25.00 

   

  Treeni maistuu, mutta et ole aivan varma teetkö liikkeet oikein? Haluaisit palautetta nostoista, mutta oman valmentajan hankkiminen on ehkä vähän overkill?

  Lähetä nostovideosi meille, niin Suomen maajoukkueessa nostaneet ja valmentaneet valmentajamme analysoivat tekniikkasi ja antavat korjausharjoituksia mahdollisiin tekniikkavirheisiin. ‘

  Saat oston jälkeen automaattisen sähköpostiviestin, johon voit lähettää vastauksena oman treenivideosi. Videon maksimipituus on 3 minuuttia ja yhdellä videolla voidaan analysoida enintään 2 eri liikettä. Kuvaa video vyötärön korkeudelta siten, että sekä nosto että painot näkyvät kokonaan. Käytä nostoissa 80-90% painoja omasta maksimistasi. Paras kuvakulma useimpiin nostoihin (painonnostoliikkeet, kyykky, maastaveto) etuviistosta tai suoraan sivulta. Voit myös kuvata saman liikkeen useammasta eri kuvakulmasta ja editoida ne peräkkäin, jotta mm. virheiden toistuvuus tulee paremmin esille.

  Parhaan mahdollisen videolaadun saat lataamalla videosi esimerkiksi YouTubeen, Vimeoon tai muuhun videokirjastopalveluun, tai esimerkiksi WeTransfer-tiedonsiirtopalveluun.