Kylän parhaat

PUNTTIKOULUT ja MUUT alkavat kurssit

Erittäin suositut The Process -painonnoston punttikoulut löytyvät tältä sivulta. Löydät täältä myös kaikki muut alkavat valmennukset sekä Kulosaaren salillamme että verkossa..

Kurssit täyttyvät yleensä nopeasti ilmoittautumisen avautumisen jälkeen, joten jos mielit mukaan niin ole nopea.

KURSSITARJONTA

Alta löydät omalla salillamme Kulosaaressa järjestettävät kurssit. Lisää tietoja kursseista saat painamalla ilmoittautumisnappia, joka vie sinut verkkokaupan tuotesivulle.

Ohjelmassa on painonnoston tekniikoiden oppimista ja kehon vahvistamista monipuolisin harjoittein. Alkeispunttikoulut on tarkoitettu painonnostoa aloitteleville treenaajille sekä lajin vasta löytäneille. Edistyneiden punttikoulut on tarkoitettu painonnostoa jo jonkin aikaa harjoitelleista aina kilpaurheilijoihin asti, eli ryhmissä perehdytään tekniikan parantamiseen, virheiden korjaamiseen ja vaikeampiin harjoituksiin.

Edistyneiden punttikouluna toimii 2 kertaa viikossa pyörivä treeniryhmä. Edistyneiden ryhmä on tarkoitettu sellaisille, jotka ovat jo käyneet alkeiskurssit jtai harjoitelleet itsenäisesti vähintään puoli vuotta. Edistyneiden ryhmään voi tulla mukaan koska tahansa ja haluamasi pituiseksi jaksoksi.

Punttikoulut voi maksaa kerralla tai osamaksulla. Osamaksutavat löydät verkkokaupastamme.

Hyväksymme maksuvälineinä myös Smartum, epassi- ja Edenred -liikuntaedut. Klikkaa lisätietoja alta.

KUNTOSALIHARJOITTELU OHJATUSTI JA ALOITTELIJAT

Kuntosaliharjoittelun pienryhmät on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat pitää kunnostaan huolta, mutta kaipaavat tukea treenien rakentamisessa tai kuntosalivälineiden käytössä tai haluavat harjoitella tehokkaasti ja ohjatusti. Ryhmissä harjoitellaan personal trainerin ohjauksessa.

Kaverialennus

Undergroundilla järjestettäviin punttikouluihin on nyt saatavilla kaverialennus! Ostakaa paikka punttikouluihin yhdessä, niin saatte molemmat 10 € alennusta kurssista. Tunnistat punttikoulut, joihin kaverialennus on voimassa vieressä olevasta kaverilogosta. Kaverialennus on saatavilla vain ostettaessa kurssit samalla ostokerralla; alennus lasketaan kurssin normaalihinnasta ja sitä ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

PAINONNOSTON PIENRYHMÄT UNDERGROUNDILLA (HUOM! RYHMÄKOKO 3-5 HENKEÄ)

Pienryhmissä harjoitusryhmän koko on vain 3-5 henkeä, joten saat yksilöidympää ohjausta kuin 6-10 hengen punttikouluissa. Pienryhmiä järjestetään siten, että joka toinen kuukausi on aloittelijoiden ryhmä ja joka toinen edistyneiden ryhmä.

Pienryhmissä ei ole poissaolojen korvauskertoja.

Oma pienryhmä?

Voimme järjestää myös painonnoston pienryhmiä omalle 3-5 hengen ryhmällesi. Ota tässä tapauksessa yhteyttä yhteydenottolomakkeella, niin sovitaan ajankohta.

Painonnostjan polku

Painonnostokoulut Undergroundilla (ryhmäkoko 6 – 12 henkeä)

alkeispunttikoulut


Alkeiskurssit on jaettu kahteen vaatimustasoon. Täysin aloittelijoihin (Alkeet 1) ja jo painonnostoa harjoittelleisiin (Alkeet 2). Alkeet 1 -kurssilla kerrataan ensimmäisen alkeiskurssin oppimäärä ensimmäisen tunnin aikana. Alkeet 1 -kurssin käyneet voivat siirtyä Alkeet 2 -kurssille ja myöhemmin edistyneiden kursseille. Voit ostaa myös molemmat alkeiskurssit kerralla jolloin saat näistä 10% alennuksen. 

EDISTYNEIDEN PUNTTIKOULUT

Syksystä 2023 alkaen edistyneiden punttikoulut toteutetaan jatkuvana treeniryhmänä, jossa treenataan kaksi kertaa viikossa ti ja to iltoina, koko syksyn samaan aikaan. Jatkuva ryhmä on edistyneille treenaajille kurssimuotoista treenaamista hyödyllisempää, koska treeneihin ei tule turhia taukoja ja pääset treenaamaan koko jakson valmentajan kanssa.

Voit tulla mukaan koska tahansa, mikäli ryhmissä on tilaa. Kurssien hinnoittelu on edullisempaa, jos otat kerralla koko kauden treenit.

Kurssien ohjelmointi on progressiivista ja kuukausittain vaihtuvaa,

VOIMAHARJOITTELU

Voimanoston ja voimaharjoittelun pienryhmä, jossa valmentajina toimivat valtakunnan huippuosaajat. Lue lisää kurssin sivuilta.

VOIMA JA NOSTOTEKNIIKAT
Kursseilla kartoitetaan osallistujien lähtötaso, jonka perusteella osallistujat jaetaan pienempiin harjoitteluryhmiin. Kursseilla opetellaan oikeat nostotekniikat ja painonnoston perusperiaatteet. Kehittyneemmissä harjoitteluryhmissä voidaan viilata tarkemmin noston yksittäisiä osa-alueita.

Kursseilla tehdään myös voimatreenejä ja vahvistetaan painonnoston kannalta tärkeitä lihasryhmiä.
LIIKKUVUUS JA KESTÄVYYS
Treenien lopuksi tehdään usein liikkuvuus- tai kestävyysharjoitteita, jotka edistävät painonnoston suorituskykyä ja parantavat treenikapasiteettia. Hyvä painonnostaja omaa kaikin puolin hyvän liikkuvuuden, mutta erityisesti lonkan alueen ja olkapäiden liikkuvuus ovat tärkeitä.
OMATOIMINEN HARJOITTELU
Painonnosto on yksi niistä lajeista, joissa suoritus näyttää muulta, kuin mitä liikkeissä oikeasti tehdään. Siksi painonnoston harjoittelu ilman opetusta voi tuntua pään hakkaamiselta seinään.

Alkeiskursseilla ja punttikouluissa opit harjoittelemaan painonnostoa myös itsenäisesti oikein ja järkevästi. Edistyneemmät nostajat oppivat rytmittämään harjoituksiaan oikein ja löytävät sopivat harjoitteet noston pienimpienkin nyanssien korjaamiseksi.

#MYLIFEMYPROCESS

Näytä
mihin
sinä
pystyt


Tietosuojaseloste