The Process – Underground

Kulosaaren salin järjestyssäännöt

Yleistä

Tupakointi, omien alkoholituotteiden, huumeiden, dopingaineiden tai muiden päihdeaineiden käyttö ei ole sallittua salin tiloissa. Tämä koskee myös nuuskaa. 

Jos salilla on magnesiumia, voit sitä käyttää. Muussa tapauksessa voit ostaa verkkokaupasta tai MobilePaylla eteisen myyntitiskiltä lisää. Sama on palkkareiden, teippien ja remmien laita.

Kun tulet salille

Leimaa itsesi sisään omalla kulkukortillasi tai puhelinnumerollasi joka kerta kun käyt tiloissa. Harjoittelumaksun maksamattomien henkilöiden päästäminen tiloihin johtaa välittömästi kulkuoikeuden jäädyttämiseen kuukauden ajaksi. Rikkeen toistuessa kulkuoikeus evätään kokonaan. Maksettuja harjoittelumaksuja ei tässä tapauksessa palauteta.

Jos haluat tuoda ystäväsi salille, ota yhteyttä sali@theprocess.fi tai 0504339195. Voimme tarvittaessa järjestää kertamaksun salille (10 euroa) tai pidemmässä harjoittelurupeamassa hinta katsotaan tapauskohtaisesti.

Jätä kengät eteiseen niille kuuluvalle telineelle sekä takit naulaan. Ainoastaan omissa kaapeissa voi säilyttää tavaroita yön yli. Näistä infotaan erikseen. Tavarat ovat sinun vastuullasi, eikä Sali vastaa hävinneistä tavaroista. 

Treenin aikana

Jos sinua vituttaa, älä pilaa muiden reenejä. Pyritään pitämään salin ilmapiiri positiivisena ja ei tartuteta huonoa fiilistä muille.

Kehitys ei lopu tyytyväisyyteen. Ole onnellinen saamastasi kehityksestä, tuuleta ennätyksiäsi ja nauti työsi jäljistä.

Hupsuille eli käsepu:ille eli käsilläseisontapunnerruksille on oma paikkansa. Jos haluat hupsuilla ilman kenkiä, olet vapaa valitsemaan harjoituspisteesi. Myös pallonheitot tulee tehdä hupsuseiniin, tai räkissä oleviin pallonheittomaaleihin. Älä heittele salin valkoiseen seinään tai varsinkaan logoihin, jotka kuluvat heitoista.

Ennätyksiä! Kirjaa tuloskehityksesi salin PR-seinälle. Ennätykset lisätään vuosittain myös nettisivuiille.

Tyhjän tangon pudottamisesta seuraa välitön kuukauden banni.

Salilla harjoittelee useita eri lajien kilpaurheilijoita ja ammattiurheilijoita. Jätä siis neuvojen kysymiset ja kuulumiset harjoittelun jälkipuinneille ja anna urheilijoille reenirauha.

Muiden harjoittelijoiden häiritseminen on kiellettyä jo turvallisuus syistä. Pidäthän riittävän etäisyyden tankoon nostojen aikana.

Kilot eivät ratkaise vaan se, miten itse sitoudut ja asennoidut tavoitteeseesi.  Älä vähättele kanssaharjottelijan 35 kilon ennätysyritystä, vaikka olisit itse maailmanmestari.

Sharing is caring. Jaa tankosi, lavasi ja kyykkyräkkisi, kun se on mahdollista. Se kehittää sinua ja kanssatreenaajia.

Salin jäseniltä odotetaan siisteyttä ja hyviä tapoja. Huolehdithan myös henkilökohtaisesta hygieniastasi.

Salin jäseniltä odotetaan siisteyttä ja hyviä tapoja. Huolehdithan myös henkilökohtaisesta hygieniastasi.

Vahinkoja sattuu, mutta tahallisesti salin omaisuutta tärveltäessä vastaat täysimääräisesti koko vahingosta.

Älä teippaa tai muulla tavoin muokkaa tai modifioi salin välineitä, tankoja, telineitä, rigiä, tai muuta omaisuutta.

Puhdista käyttämäsi välineet käytön jälkeen deninfiointiaineella. Tangot tulee siistiä verestä ja magnesiumista. Salilla on puhdistusaineet sekä harja tätä varten.

Käytä aina asianmukaista vaatetusta ja urheilujalkineita. Paljain jaloin ja ulkokengillä liikkuminen liikuntatiloissa on kielletty.

Emme lähtökohtaisesi kukaan tahallaan unohda korjata jälkiämme. Jos jollekin kuitenkin näin vahingossa käy, kuvan ottamisen sijasta voit korjata tavarat paikalleen.

Jos salilla on puutteita, rikkinäisiä tavaroita tai muuta huomautettavaa, jätä Facebook-ryhmään tai sähköpostiin viesti, niin saamme asian korjattua.

Painonnostotangot (1 oteleveysmerkki) ovat vain painonnostokäyttöön painonnostolavoilla. Muut tangot ovat vapaassa käytössä. Naisten tankoja (15 kg) käyttävät vain he, jotka naiseksi itsensä kokevat. Kevyissä lasten ja nuorten harjoittelutangoissa on ilmoitettu maksimilastaus, esim 40 kg. Älä ylitä tankoon merkittyä ylärajaa.

Maksuista ja sopimuksista

Salin tiloja voidaan käyttää esittelytilana yritystilaisuuksissa ja seminaareissa, jolloin sali voi olla hetkellisesti suljettuna. Näistä ja muista erikoistapauksista ilmoitetaan ilmoitustaululla ja kotisivuilla olevassa kalenterissa hyvissä ajoin. Nämä erikoistapaukset on jo huomioitu määriteltäessa hintoja, eikä jäsen näin ollen ole oikeutettu saamaan näistä erillistä hyvitystä.

Salin kalenterissa on merkitty myös mm. punttikouluista seuraavat salin osittaiset varaukset (esim 2-4 painonnostolavaa). Tällöin Sali on muutoin vapaasti harjoittelijoiden käytössä, lukuunottamatta varattua osaa.

Alle 14-vuotiaat eivät saa turvallisuussyistä liikkua salin tiloissa paitsi lapsille tai nuorille osoitettujen aktiviteettien yhteydessä. Alle 14-vuotiaat saavat harjoitella tiloissa ohjaajan valvonnan alaisena.

Mikäli jäsen tai vierailija ei noudata jäsensääntöjä ja ohjeita, tai muutoin käyttäytyy hyvien tapojen vastaisesti toisia jäseniämme tai henkilökuntaamme kohtaan, voidaan jäsenyys tai vierailuoikeus jäädyttää määräajaksi tai perua kokonaan. Tällöin suoritettuja maksuja ei makseta takaisin.