Näytetään kaikki 6 tulosta

 • 2023 punttikoulut

  169.00 

  Pienryhmät löydät punttikoulujen etusivulta.

  Alkeiskurssit on jaettu kahteen vaatimustasoon. Täysin aloittelijoihin (Alkeet 1) ja jo painonnostoa harjoittelleisiin (Alkeet 2). Alkeet 2 -kurssilla kerrataan ensimmäisen alkeiskurssin oppimäärä ensimmäisen tunnin aikana. Alkeet 1 -kurssin käyneet voivat siirtyä Alkeet 2 -kurssille ja myöhemmin edistyneiden kursseille.

  Edistyneiden punttikoulut on tarkoitettu alkeet 1 + 2 käyneille tai painonnostoa jo vähintään vuoden harjoitelleista aina kilpaurheilijoihin asti, eli ryhmissä perehdytään tekniikan parantamiseen, virheiden korjaamiseen ja vaikeampiin harjoituksiin. Ryhmät sopivat myös esimerkiksi CrossFitin tueksi.

  Punttikoulujen aikataulut sekä tavoitteet näet alhaalta tarkemmasta kuvauksesta. Alkeispunttikset ja edistyneiden punttikset sisältävät 6 harjoituskertaa siten, että edistyneiden kursseilla teema vaihtuu kurssien välillä. Näin ollen edistyneiden kursseista saa hyötyä harjoitteluunsa, vaikka kävisi useamman kurssin peräkkäin.

  Alla olevien aikojen lisäksi kursseille järjestetään yhteinen korvauskerta leiripäivän muodossa. Näihin leireihin voi osallistua, jos kurssien aikana on jäänyt harjoituksia väliin, eli ei haittaa jos et pääse kaikille toteutuskerroille. Leirien ajankohta tiedotetaan myöhemmin.

  Punttikoulu järjestetään Underground-salillamme osoitteessa Svinhufvudintie 9-11, Helsinki. Kurssin valmentajiin voit tutustua valmentajasivulla.

  Mukaasi tarvitset sisäliikuntavarusteet ja sisäurheilukengät. Painonnostokengät ovat suositeltavat, mutta ei pakolliset. Jatkokurssille suosittelemme painonnostokenkiä.

  Varastosaldo osoittaa jäljellä olevien paikkojen määrän. Salimme Undergroundin jäsenet saavat alennuksen punttikouluista. Alennuskoodi on jaettu UG:n Facebook-ryhmään ja sähköpostiin.

  Ostaessasi paikan kurssilta vakuutat, että terveydentilasi sallii kurssille osallistumisen. Emme vastaa kurssilla sattuneista vahingoista tai tapaturmista.

  Ostaessasi paikan punttikoulusta, saat sähköpostiisi ohjeet yleisistä käytännöistä, salille pääsemisestä sekä treenikertoihin ilmoittautumista varten. Tarkistathan myös roskapostisi ja luethan ohjeet huolella!

 • Juhon ja Annin voimaharjoitteluryhmä – alkaen 12. tammikuuta 2023

  120.00 570.00 

  Mitä saadaan kun yhdistetään voimanoston Euroopan mestarin ja voimabodauksen ylimentorin opit? Anni ja Juho nojaavat harjoitusmetodinsa paitsi vuosien kokemukseen myös tieteelliseen näyttöön. Täällä ei siis treenata mutu-tuntumalla tai tehdä juttuja siksi kun “joku sano salilla, että näin kantsii tehdä”. Tällä hetkellä Anni valmistautuu seuraaviin painonnoston arvokisoihin ja Juho kiristelee kuntoaan body-lavoille paluuta varten.

  Juho Murtosen ja Anni Vuohijoen (tutustu valmentajiin klikkaamalla nimiä) voimaharjoitteluryhmä keskittyy voimanostoliikkeisiin ja näiden oheisharjoitteluun, oikeiden lihasten aktivointiin ja lämmittelyyn sekä lajiliikkuvuuden parantamiseen.

  Ryhmä sopii perusterveille, voimanostoharjoitteluun jo tutustuneille treenaajille, jotka haluavat päästä uudelle tasolle ja maksimoida harjoittelusta saamansa hyödyn.

  • Saat henkilökohtaisen harjoitusohjelman, jota muokataan jatkuvasti treenivasteen perusteella
  • Yhteistreenit ryhmän kanssa joka toinen viikko Undergroundilla, Kulosaaressa.
  • Kolmen kuukauden treenipaketti
  • Yhteinen Facebook-ryhmä, joka mahdollistaa jatkuvan yhteyden valmentajiin
  • Ilmoittautuessasi kurssille saat erittäin kattavan esitietolomakkeen, jonka perusteella sinulle luodaan treeniohjelma. Ohjelma käydään yhteisesti läpi tapaamisen yhteydessä.
  • Startit yhteistreenillä: Seuraava aloitus torstaina 12.1.2023 klo 18:00
 • Painonnoston pienryhmät

  140.00 

  Vuoden 2023 painonnoston pienryhmiä järjestetään kerran kuukaudessa muuten, paitsi.heinäkuussa, jolloin pienryhmää ei järjestetä.

  Pienryhmän koko on vain 3-5 henkilöä, joten saat hyvin henkilökohtaista ja tehokasta opetusta yksityistuntia edullisemmin.

  Alkeisryhmät tarkoitettu painonnostoa aloitteleville treenaajille sekä lajin vasta löytäneille. Edistyneiden ryhmät on tarkoitettu painonnostoa jo jonkin aikaa harjoitelleista aina kilpaurheilijoihin asti, eli ryhmissä perehdytään tekniikan parantamiseen, virheiden korjaamiseen ja vaikeampiin harjoituksiin.

  Pienryhmien tarkemmat aikataulut näet alhaalta tarkemmasta kuvauksesta. Pienryhmät sisältävät tavallisesti 4 harjoituskertaa.

  Järjestämme pienryhmät vain, jos kuhunkin ryhmään tulee vähintään kolme osallistujaa. Mahdollisen peruuntumisen tapahtuessa ilmoitamme teille kurssin peruuntumisesta ja hyvitämme teille punttikoulun hinnan kokonaisuudessaan. Ostamalla siis paikan kurssilta hyvissä ajoin edesautat kurssin toteutumista.

  Pienryhmät järjestetään Underground-salillamme osoitteessa Svinhufvudintie 9-11, Helsinki.

  Mukaasi tarvitset sisäliikuntavarusteet ja sisäurheilukengät. Painonnostokengät ovat suositeltavat, mutta ei pakolliset. Edistyneiden ryhmiin suosittelemme painonnostokenkiä.

  Varastosaldo osoittaa jäljellä olevien paikkojen määrän.

  Huom! Ostaessasi tuotteen saat automaattisesti sähköpostin, jossa on kattavat ohjeet ryhmän käytännön asioista. Tarkastathan siis myös roskapostisi.

  Ostaessasi paikan kurssilta vakuutat, että terveydentilasi sallii kurssille osallistumisen. Emme vastaa kurssilla sattuneista vahingoista tai tapaturmista.

  Toimitusehdot

 • Tekniikka-analyysi

  25.00 

   

  Treeni maistuu, mutta et ole aivan varma teetkö liikkeet oikein? Haluaisit palautetta nostoista, mutta oman valmentajan hankkiminen on ehkä vähän overkill?

  Lähetä nostovideosi meille, niin Suomen maajoukkueessa nostaneet ja valmentaneet valmentajamme analysoivat tekniikkasi ja antavat korjausharjoituksia mahdollisiin tekniikkavirheisiin. ‘

  Saat oston jälkeen automaattisen sähköpostiviestin, johon voit lähettää vastauksena oman treenivideosi. Videon maksimipituus on 3 minuuttia ja yhdellä videolla voidaan analysoida enintään 2 eri liikettä. Kuvaa video vyötärön korkeudelta siten, että sekä nosto että painot näkyvät kokonaan. Käytä nostoissa 80-90% painoja omasta maksimistasi. Paras kuvakulma useimpiin nostoihin (painonnostoliikkeet, kyykky, maastaveto) etuviistosta tai suoraan sivulta. Voit myös kuvata saman liikkeen useammasta eri kuvakulmasta ja editoida ne peräkkäin, jotta mm. virheiden toistuvuus tulee paremmin esille.

  Parhaan mahdollisen videolaadun saat lataamalla videosi esimerkiksi YouTubeen, Vimeoon tai muuhun videokirjastopalveluun, tai esimerkiksi WeTransfer-tiedonsiirtopalveluun.

 • Työntö-workshop Jerk Master! – Kulosaaressa 11.3.2023 klo 13:30 – 15:30

  44.00 

  Painonnostoliikkeistä työntö on monen mielestä se hankalampi ja ärsyttävämpi treenimuoto. Oikeilla tekniikoilla työnnössä on kuitenkin tempausta huomattavasti enemmän kiloja reservissä suurempaa yhteistulosta tavoiteltaessa. Työnnön tekniikkapaja tarjoaa työkaluja ja käytännön vinkkejä rinnallevedon ja ylöstyönnön tehokkaampaan nostotekniikkaan, apuliikkeiden saloihin ja sinun tekniikkasi korjaamiseen siten, että ne voidaan säilyttää harjoittelussa myös jatkossa.

  Tervetuloa kevään ensimmäiseen painonnostoseminaariin salillemme Undergroundillle Kulosaareen.

  Seminaariin osallistumiseksi et tarvitse salin jäsenyyttä, vaan osallistua voi kuka vain. Osallistumisessa ei ole myöskään osaamistasovaatimuksia.

  Tämä työntö-workshop kestää noin 2 tuntia ja sisältää käytännön harjoituksia ylöstyönnön parantamiseksi. Saat valmentajilta myös henkilökohtaista ohjausta tekniikkasi parantamiseksi. Korjaamme myös yleisimpiä virheitä sekä niiden ratkaisuja sitä mukaa, kun niitä esiintyy.

  Valmennuksesta vastaavat kokeneet valmentajamme ja SM-tason painonnostajat Rebin Rezazadeh ja Sami Köngäs. Voit tutustua valmentajiin tarkemmin valmentajaesittelysivulla.

  Saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi infoviestin, joka sisältää mm. kulkuluvat salille. Tarkistathan myös roskapostisi.
 • Vapaapainoharjoittelun peruskurssi

  99.00 198.00 

  Kurssi järjestetään maanantaisin 20.2.-10.4. klo 19:00

  • Kurssilla on 8 yhteistä harjoitusta, joissa opetellaan vapaapainoharjoittelun perusperiaatteita
  • Kurssille osallistuminen ei edellytä Undergroundin jäsenyyttä.
  • Yhteistreeni aina maanantai-iltaisin klo 19:00 – 20:00. Jokaisessa harjoituksessa harjoitellaan uuden perusliikkeen oikeat suoritustekniikat ja tätä tukevia apuliikkeitä.
  • Kurssin aikana opit ainakin kyykyn, penkkipunnerruksen, maastavedon, taljaliikkeet, soudut, käsipainoharjoittelun, kahvakuulan ja leuanvedon perusperiaatteet.

  Kurssin osallistujamäärä on 4-10 henkilöä; paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

  Ilmoittaudu tänne jos;

  • Haluat oppia harjoittelemaan turvallisesti ja tehokkaasti vapailla painoilla, eli levytangot, käsipainot, kahvakuulat ja taljaliikkeet.
  • Haluat oppia treenaamaan järkevästi ja nousujohteisesti
  • Haluat tutustua uusiin ihmisiin ja harjoitella motivoivassa ympäristössä
  • Peruskurssille ilmoittautuminen ei edellytä kokemusta tai osaamista kuntosaliharjoittelusta

  Kurssin hinta on määräaikaisella sopimuksella 99 € kuukaudessa. Ensimmäinen kuukausimaksu maksetaan ostamalla tämä tuote verkkokaupastamme ja toisesta kuukaudesta saat laskun sähköpostiisi. Voit maksaa halutessasi myös koko maksun kerralla. Maksuna hyväksymme myös liikuntaedut, joiden maksuohjeet löydät täältä.

  Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 4. Mikäli kurssi peruuntuu, jo maksaneiden ilmoittautumismaksut palautetaan kokonaisuudessaan. Kurssin voi keskeyttää vain lääkärintodistuksella, joka estää harjoittelun kurssin keston ajan. Alle 14 vrk sairaslomia ei korvata.

  Jos haluat kysyä lisätietoja kurssista, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme.