Näytetään kaikki 2 tulosta

 • Voima Kanssamme

  25.00 

  Anni Vuohijoki – Miia Kirsi – Voima kanssamme. Vuoden urheilukirja 2018 kunniamaininnan saanut tietopaketti omistuskirjoituksella.

  Rautaista tietoa voimaharjoittelusta

  Nosta rautaa ja voi hyvin!

  Anni Vuohijoki muuttui kymmenessä vuodessa teekkareiden kummajaisesta olympiatason painonnostajaksi. Nyt Anni murtaa voimailuun liittyvät myytit ja jakaa tietonsa ja kokemuksensa. Naisten ja miesten voimaharjoitteluun liittyy erityispiirteitä, jotka on aika tuoda esille. Jokainen teko vaatii lihaksia ja voimaa, oli laji mikä tahansa.

  Mukaansatempaava tietopaketti!

  Kunniamaininta Vuoden urheilukirja -kilpailussa 2018, jonka voitti Kari Hotakaisen kirja Tuntematon Kimi Räikkönen.

   

 • Yksilöity harjoitusohjelma

  Alkaen: 124.00  / kuukausi - 12 kuukautta

  Harjoitusohjelmat suunnitellaan tavoitteidesi mukaisesti (elämäntapamuutos, painonpudotus, painonnousu, muiden lajien harjoittelua tukevat ohjelmat).

  Harjoitusohjelmat tehdään esitietotolomakkeen perusteella juuri sinun tarpeisiisi. Voit olla kuntoilun aloittava, kokeneempi liikkuja tai pitkän linjan urheilija. Teemme myös kilpailuun valmistavat harjoitusohjelmat ja muiden lajien harjoittelua tukevat treeniohjelmat.

  Tilatessasi harjoitusohjelman saat sähköpostiisi esitietolomakkeen, jonka perusteella sinulle rakennetaan yksilöity harjoitusohjelma. Täytä lomake ja lähetä se meille lomakkeen ohjeiden mukaisesti.

  Saat harjoitusohjelman kuukausittain sähköpostiisi ennen edellisen harjoitusohjelman päättymistä. Huomioithan, että harjoitusohjelma tehdään yksilöidysti, joten toimitus voi kestää 7-15 päivää siitä, kun palautat täytetyn esitietolomakkeen.

  Tilatessasi harjoitusohjelman, maksu veloitetaan kortiltasi automaattisesti kerran kuukaudessasi valitsemasi sopimuskauden ajan. Veloitus lopetetaan automaattisesti sopimuskauden päätyttyä.