Yksilöity harjoitusohjelma

Alkaen: 124.00  / month for 12 months

Harjoitusohjelmat suunnitellaan tavoitteidesi mukaisesti (elämäntapamuutos, painonpudotus, painonnousu, urheilua tukevat ruokavaliot yms).

Harjoitusohjelmat tehdään esitietotolomakkeen perusteella juuri sinun tarpeisiisi. Voit olla kuntoilun aloittava, kokeneempi liikkuja tai pitkän linjan urheilija. Teemme myös kilpailuun valmistavat harjoitusohjelmat ja muiden lajien harjoittelua tukevat treeniohjelmat.

Tilatessasi harjoitusohjelman saat sähköpostiisi esitietolomakkeen, jonka perusteella sinulle rakennetaan yksilöity harjoitusohjelma. Täytä lomake ja lähetä se meille lomakkeen ohjeiden mukaisesti.

Saat harjoitusohjelman kuukausittain sähköpostiisi ennen edellisen harjoitusohjelman päättymistä. Huomioithan, että harjoitusohjelma tehdään yksilöidysti, joten toimitus voi kestää 7-15 päivää siitä, kun palautat täytetyn esitietolomakkeen.

Tilatessasi harjoitusohjelman, maksu veloitetaan kortiltasi automaattisesti kerran kuukaudessasi valitsemasi sopimuskauden ajan. Veloitus lopetetaan automaattisesti sopimuskauden päätyttyä.

Clear

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Harjoitusohjelman toimitus edellyttää, että kuukausimaksu suoritetaan eräpäivänä koko sopimuskauden ajan. Mikäli maksukorttisi vaihtuu, ilmoitathan asiasta meille, niin saat ohjeet uuden kortin vaihtamiseksi järjestelmään.

Mikäli harjoitusohjelman kuukausittaista maksua ei ole maksettu eräpäivänä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Mikäli muistutusmaksua ei makseta, harjoitusohjelman toimitukset perutaan ja ilman erillistä ilmoitusta siirrämme maksamattoman maksun perintään.

Laiminlyödyistä tai myöhästyneistä maksuista veloitetaan myöhästymiskorko, laskutuslisä sekä muut mahdolliset käsittely- ja perintäkulut.

Lisätiedot

Yksilöidyn harjoitusohjelman kesto

Toistaiseksi voimassa oleva, 1 kk, 2 kk, 3 kk, 4 kk, 5 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk