Yksilöity harjoitusohjelma

Harjoitusohjelmat suunnitellaan tavoitteidesi mukaisesti (elämäntapamuutos, painonpudotus, painonnousu, muiden lajien harjoittelua tukevat ohjelmat).

Harjoitusohjelmat tehdään esitietotolomakkeen perusteella juuri sinun tarpeisiisi. Voit olla kuntoilun aloittava, kokeneempi liikkuja tai pitkän linjan urheilija. Teemme myös kilpailuun valmistavat harjoitusohjelmat ja muiden lajien harjoittelua tukevat treeniohjelmat.

Tilatessasi harjoitusohjelman saat sähköpostiisi esitietolomakkeen, jonka perusteella sinulle rakennetaan yksilöity harjoitusohjelma. Täytä lomake ja lähetä se meille lomakkeen ohjeiden mukaisesti.

Saat harjoitusohjelman kuukausittain sähköpostiisi ennen edellisen harjoitusohjelman päättymistä. Huomioithan, että harjoitusohjelma tehdään yksilöidysti, joten toimitus voi kestää 7-15 päivää siitä, kun palautat täytetyn esitietolomakkeen.

Henkilökohtaisen harjoitusohjelman yhteydessä saat myös yksityistunteja alennettuun hintaan 65 € / tunti livenä (norm. 89 €/h) 45 € / tunti etänä videoyhteyden avulla. Lisätietoja yksityistunneista löydät täältä.

Tilatessasi harjoitusohjelman, saat laskun sähköpostiisi kerran kuukaudessasi valitsemasi sopimuskauden ajan. Laskutus lopetetaan automaattisesti sopimuskauden päätyttyä.

Kuvaus

Harjoitusohjelman toimitus edellyttää, että kuukausimaksu suoritetaan eräpäivänä koko sopimuskauden ajan. 

Mikäli harjoitusohjelman kuukausittaista maksua ei ole maksettu eräpäivänä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Mikäli muistutusmaksua ei makseta, harjoitusohjelman toimitukset perutaan ja ilman erillistä ilmoitusta siirrämme maksamattoman maksun perintään.

Laiminlyödyistä tai myöhästyneistä maksuista veloitetaan myöhästymiskorko, laskutuslisä sekä muut mahdolliset käsittely- ja perintäkulut.

Lisätiedot

Yksilöidyn harjoitusohjelman kesto

Toistaiseksi voimassa oleva, 1 kk, 2 kk, 3 kk, 4 kk, 5 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk