Haetaan kehonhuollon ammattilaista Kulosaareen

Wanted!

Haemme Kulosaaressa toimivalle salillemme Undergroundille kehonhuollon ammattilaista osa-aikaisesti, eli jos olet esimerkiksi urheiluhieroja tai osteopaatti joka kaipaa toimitilaa, lukaisepa eteenpäin.

Toimit tilassa itsenäisenä yrittäjänä, eli voit hinnoitella palvelusi itse ja vuokrana otamme provision myydyistä palveluista. Saat itse valita milloin olet paikalla, esimerkiksi parina päivänä viikossa. eli mitään kiinteää suorituspainetta ei ole.

Vastaanottotilana toimii peilihuoneemme, jota käyttävät ajanvarauksella myös muut tilankäyttäjät, kuten tanssijat ja fitness-urheilijat. Hierontanurkkaus on rajattavissa sermillä yksityisyyden lisäämiseksi ja tilassa ei ole hierontojen aikaan muita käyttäjiä.

Käytössämme on kaksi hierontapöytää, joista toinen on sähköllä toimiva. Lisäksi tilassa on käytössäsi mm. Cryo-kylmahoitolaite, GameReady kylmäkompressiolaite ja RecoveryPump-kompressiolaite, lihashuoltovasaroita ja muuta pienempää välineistöä.

Tarjoamme myös verkkokaupassamme toimivan valmiin ajanvaraus- ja maksupalvelun, johon voit itse merkitä haluamasi määrän vapaita aikoja ja saat varauksista ilmoituksen sähköpostitse.

Asiakaskuntamme muodostuu salimme jäsenten lisäksi valmennustunneilla käyvistä harrastajista yksityisvalmennettaviin ja huippu-urheilijoihin, joista voi tulla sinulle vakioasiakkaita. Omasta asiakaskunnasta on myös hyötyä.

Kysy lisää sähköpostitse info at theprocess . fi tai 040 74 799 34

Similar Posts