Joulun ja uuden vuoden tarjoukset

Uusi vuosi on monelle uuden alku ja aika, jolloin aloitetaan uusia harrastuksia ja projekteja. Aika, jolloin asetetaan tavoitteita ja luodaan suunnitelmia tulevaisuuteen. Jos suunnitelmiin sisältyy liikunnallisia tai esimerkiksi painonpudotukseen liittyviä suunnitelmia, on suunnitelman toteutumisen kannalta tärkeää, että asiat tehdään oikein. Tähän apuna toimii ammattilaisen tekemä ravinto- tai harjoitusohjelma.

Liikunnallinen lahja on myös mainio joululahja. Muistathan myös hyödyntää liikuntaetusi ennen vuodenvaihdetta. Ohjeet liikuntaedun käyttöön löydät täältä.

Tämän sivun tarjoukset ovat voimassa 31.12.2022 klo 23:59 saakka.

YKSILÖITY RAVINTOVALMENNUS + yksilöity harjoitusohjelma

249 (Norm. 310 €)

Harjoitusohjelmat ja ravinto-ohjelmat suunnitellaan yksilöidysti tavoitteidesi mukaisesti.

yksityistunti + harjoitusohjelma

89 (Norm. 118,90 €)

Saat yksityistunnin hintaan mukaan haluamasi harjoitusohjelman verkkokaupastamme. Ilmoita yksityistunnin oston yhteydessä minkä ohjelman halua, niin lähetämme sen sähköpostiisi. Yksityistunnilla voidaan käydä läpi harjoitusohjelman liikkeitä tai keskittyä muuhun haluamaasi aiheeseen.

yksilöity ravintovalmennus + harjoitusohjelma

186 (Norm. 215,90)

Ravinto-ohjelma suunnitellaan yksilöidysti tavoitteidesi mukaisesti. Lisäksi saat samaan hintaan haluamasi harjoitusohjelman verkkokaupastamme. Ilmoita ravinto-ohjelman oston yhteydessä minkä ohjelman haluat, niin lähetämme sen sähköpostiisi.

PIENRYHMÄvalmennusPAKETTI

480 (Norm. 700 €)

Kokoa kaveriporukastasi 3-5 hengen ryhmä ja tule treenaamaan painonnostoa yksityisvalmennukseen neljän harjoituskerran kurssille. Pienryhmissä saat yksilöityä ohjausta ja pääset treenaamaan painonnoston saloja kaveriporukassa. Tuntien sisältö voidaan räätälöidä toiveidenne mukaisesti, tai voimme seurata ryhmiä varten luomiamme harjoitusohjelmia.

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info at theprocess.fi niin sovitaan ryhmällenne sopiva ajankohta.

Kuntosaliharjoittelun pienryhmä

100 alennus ensimmäisestä kk-maksusta

Kuntosaliharjoittelun pienryhmät on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat pitää kunnostaan huolta, mutta kaipaavat apua treeneissä tai kuntosalivälineiden käytössä tai haluavat harjoitella tehokkaasti ja ohjatusti.

Tunneilla seurataan personal trainerin tekemää harjoitusohjelmaa ja saat yksityiskohtaiset ohjeet jokaisen liikkeen tekemiseen tarvittaessa jokaisella harjoituskerralla.

Joulukuun aikana ilmoittautuneille ja tammikuun aikana aloittaville tarjoamme 100 € alennuksen ensimmäisestä kuukausimaksusta.

Similar Posts