Elämä on nyt on startannut. Perjantaina kävin nopeasti taas surffaamassa koululla. Raitiovaunua ajoi Pullisen Sami, ja vähän ihmettelinkin, koska kuvittelin tuon Helsingin mörön olevan ATK-ihmisiä. Saksalainen liittymäkin paukahti postilaatikosta – päivässä. Tilasin liittymän torstaina ja perjantaiaamulla oli jo sim-kortti postilaatikossa.

Viikonloppu meni tutustuessa uusiin ystäviin ja ottaessa rennosti. Paluu arkeen tapahtui maanantaina. Olen aloittanut  siis treenaamaan säännöllisesti. Ja olen oikeestaan alkanut tottua tuohon uuteen saliin. Asiat menevät mukavasti omalla painolla. Aamupäivät olen siis viettänyt yliopistolla koodatessa ja illat salilla. Helppoa!  Nyt kun ruokapolitiikka on saatu kuntoon, ja aamulla kupissa on kahvia ja lautasella rahkaa, on olo alkanut tuntua kotoisalta.

Ainoat murheen kryynit ovat olleet internetin puuttuminen ja tulostimen/skannerin uupuminen. Teen tällä hetkellä etänä muutamaa kurssia Suomeen ja skanneri olisi niihin enemmän kuin tarpeen.. Noh aina ei voi voittaa ja onneksi posti kulkee! Internet on ollut tilauksessa pitkään, mutta emme ole saaneet mitään varmistusposteja… Marsimme siis Alicen toimistoon Sinin kanssa ja kas Netti tulee! Ja mikä parasta – myymälässä tarjottiin meille väliaikaisratkaisuksi nettitikkua, joten perjantaista eteenpäin meillä on netti! Oikeastaan se tulee tarpeeseen, sillä tiettyjä paperihommia on erittäin työläs yrittää tehdä koululla, sillä aina osa papereista jää kotiin.

Toisin sanoen kaikki on täällä hyvin. Olen alkanut tottua tähän elämään eikä täällä asuminen tunnu enää niin lomalta. Asunto on saatu siivottua ja tänään tarkoitus hakea muutamia pieniä sisutusjuttuja, joten huomenissa luvassa asunnon kuvareportaasi!

Nyt kuvia ei ole tarjolla, sillä kaikki otokset ovat Sinillä. Oma akkuni oli loppu ja unohdan aina  ladata sen :)  Ai niin, kävin naapurin mummun kanssa juttelemassa Kerhwochesta ja alkaa pikkuhiljaa tämä saksakin luistaa! hyvä niin.

Mutta lisää päivityksiä ja kuvia luvassa huomenna, kun nettimme saapuu 14:00 JEEEEE!!!!– Anni

Similar Posts