Nyt voi jo huokaista… 16:55 huomenna lähtee kone Saksaan ja oon saanut kaiken valmiiksi. Eilen iski ensimmäistä kertaa olo, etten halua lähteä. Sitä kesti 30min ja nyt on ollut taas hyvä fiilis. Vaikeinta lähdössä lienee se, että ensimmäistä kertaa äiti ei olekaan automatkan päässä :) KYLLÄ, olen ns. tissiposki ja ylpeä siitä!  Äiti on paras ystävä ja äidille voi aina soittaa. Äitiä pääsee katsomaan, kun istuu tunnin junassa ja jos on rahat loppu äiti tulee käymään Tampereella kaupassa. Äiti on maailman paras äiti. Muutto Tamperelle oli itselle siis erittäin helppoa, koska välit vanhempiin olivat hyvät ja ikinä ei ole tarvinnut “kärsiä” . NOH äiti sanoi viime viikolla, että voin tulla kotiin jos Saksassa on tyhmää :)

Oikeastaan tämä viikko on ollut yksin mielyttävimmistä hetkeen. sain pakattua ja siivottua tiistaina, jonka jälkeen olen vain levännyt, käynyt kevyesti salilla ja syönyt hyvin. Paino on mukavasti alhaalla, joten kisavaa´astakaan ei tarvitse stressata. Koska pakkasin ajoissa ehdin hoitamaan mm rahan vaihdot Tsekkeihin, vakuutukset, kouluasiat jnejne ilman hirveää kiirettä. Kerrankin näin päin. Lisäksi tuo viime aikoinen treenien ailahtelu käännettiin voitoksi ja totesin olevani hyvässä kunnossa. Ainoa asia, mitä voin tehdä, on luottaa itseeni ja jättää turha miettiminen ja pähkäily pois. Nautin nyt täysillä siitä mitä teen ja unohdan negatiiviset asiat!

Treenejä en jaksa kirjata, mutta sanottakoot, että salilla tullut käytyä 3 kertaa, venyteltyä 4h tällä viikolla ja pelattua vähän potkupalloa (kevyesti).

Saa nähä saadaanko netti toimimaan huomenna Stuttgasrtissa, jos ei niin palaan asiaan Tsekeissä. Saa nähdä päästäänkö Sinin kanssa edes perille. Reittinähän on Tampere- Frankfurt-Hahn – Auton vuokraus – Ikea – Stuttgart. Stuttgartissa vietetään 1 yö ja aamulla lento Tsekkeihin. Prahasta pitää suhaista tekniseen kokoukseen ja sitten nautitaankin laatu urheilusta viikon verta.

Mutta nyt, unta palloon ja Gute Nacht für alle!


Last days in Finland. I need to say that I have been very sad about it. I have always spent a lot of time with my mom. My mom is my best friend! If I have any kind of troubles she will help me. That´s why i feel sad to be so far from her. But good thing is, that nowadays flying is cheap ! So I am mom´s baby girl! Yeah I am the youngest in our family…

Usually when I am preparing for competition I have had a lot of stress. But not this time. I have concentrated on relaxing and stretching and I have decided to forget all those doubtful thoughts and I have been thinking only good things. Now I have slept very well and I have felt very good to go to the competition.

So tomorrow I will travel to Stuttgart and leave my stuff to our apartment. On sunday I will fly to Prague and then I need to go to the technical meeting. I am really waiting for WC.  And I have been training during this week. But all the things I have done have been just light training and stretching.

But now I need to go to sleep  so C U soon!


– Anni

Samankaltaiset artikkelit