Näytetään ainoa tulos

 • Yksilöity harjoitusohjelma

  Alkaen: 124.00  / kuukausi - 12 kuukautta

  Harjoitusohjelmat suunnitellaan tavoitteidesi mukaisesti (elämäntapamuutos, painonpudotus, painonnousu, muiden lajien harjoittelua tukevat ohjelmat).

  Harjoitusohjelmat tehdään esitietotolomakkeen perusteella juuri sinun tarpeisiisi. Voit olla kuntoilun aloittava, kokeneempi liikkuja tai pitkän linjan urheilija. Teemme myös kilpailuun valmistavat harjoitusohjelmat ja muiden lajien harjoittelua tukevat treeniohjelmat.

  Tilatessasi harjoitusohjelman saat sähköpostiisi esitietolomakkeen, jonka perusteella sinulle rakennetaan yksilöity harjoitusohjelma. Täytä lomake ja lähetä se meille lomakkeen ohjeiden mukaisesti.

  Saat harjoitusohjelman kuukausittain sähköpostiisi ennen edellisen harjoitusohjelman päättymistä. Huomioithan, että harjoitusohjelma tehdään yksilöidysti, joten toimitus voi kestää 7-15 päivää siitä, kun palautat täytetyn esitietolomakkeen.

  Tilatessasi harjoitusohjelman, maksu veloitetaan kortiltasi automaattisesti kerran kuukaudessasi valitsemasi sopimuskauden ajan. Veloitus lopetetaan automaattisesti sopimuskauden päätyttyä.